سلام دوستان،وقت بخیر
روش درست مطالعه انگلیسی قدرت چیه؟؟؟
در کنار این دوره چه چیزهای دیگه ای هم میتونیم کار کنیم؟؟؟
و اینکه میشه از دو منبع و دوره هم زمان استفاده کرد؟؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون
این تاپیک مربوط به درس «درس داستان کوتاه» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «انگلیسی قدرت» ، فصل «سوزش آهسته»
3 پسندیده
سلام دوست خوبم
نحوه مطالعه انگلیسی قدرت وارد تاپیک زیر بشید و از روی فهرست شماره 3 رو بزنید تا به مطالب دوره مورد نظرتون هدایت بشید
با سلام خدمت دوستان و زبان آموزان گرامی.
امروز با شما هستیم با آنالیز کامل دوره های آقای ای جی هوگ. در گذشته درباره برنامه ریزی صحبت کردیم و در اونجا گفتیم که برای بهترین بازده از برنامه ریزی نیاز داریم، مجموعه هامون رو آنالیز و ارزش یابی کنیم.
این موضوع رو به عنوان یه راهنما برای دوستانی می نویسم که در آنالیز مجموعه های ای جی هوگ مشکل دارند. راستی میتونید به جای خوندن مقاله ویدئوی زیر رو هم در مورد دوره effortless english ببینید:
فهرست مطالب این موضوع:
۱- توضیح دورهی راهی جدید…
در کنار انگلیسی قدرت میتونید کارتون یا فیلم رو ببینید
یا اینکه میتونید گسترده خوانی کنید که در مورد گسترده خوانی مطالب زیر رو پیشنهاد میکنم بخونید
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
در این تاپیک قصد دارم از تجربیاتم در مورد گسترده خوانی در یادگیری زبان صحبت کنم. امیدوارم که براتون مفید واقع بشه.
[image]
اما گسترده خوانی من از کجا شروع شد؟ راستش جرقه ی این رویکرد وقتی بود که درس دهم انگلیسی قدرت رو گوش میدادم که ای جی هوگ در مورد اهمیت خواندن در یادگیری انگلیسی صحبت میکرد. اونموقع هنوز اپ زیبوک بیرون نیومده بود و من هم متاسفانه دنبال گسترده خوانی نرفتم. شما اشتباه من رو نکنید و همزمان با این دوره ها از کتاب های زیبوک به …
سلام به دوستان عزیز.
امروز با یه سوال خیلی مرسوم درباره گسترده خوانی با شما هستیم.
گسترده خوانی یکی از مهم ترین استراتژی ها برای تقویت زبان شماست که می تونه سطح زبانی شما رو چند level بالاتر ببره.
اما قبلش دوستانی که سوال دارن می تونن از سه طریق اقدام کنن:
از داخل تالار به من پیغام خصوصی بزنن و تو عنوان بنویسن “سلام_کامبیز”. ( تا من بتونم راحت تر بین سایر پیغام ها پیداشون کنم)
از طریق اکانت تلگرامی ما سوالشون رو مطرح کنن.
از طریق دایرکت اینستاگرام سوالشون رو بپرسن.
سوالات یا در قالب یه و…
همونطور که میدونید، ارائه دادن یک برنامهی کلی با الگوی یکسان به تعداد زیادی از زبانآموزان غیرممکنه. اما امکان اینکه شیوهی درست برنامه ریزی به زبانآموزان یاد داده بشه کاملا وجود داره. تو این ویدئو میخوام دو مورد اصلی که در پروسهی زبانآموزی حتما باید در برنامهتون گنجونده بشه رو بهتون بگم.
این ویدئو سومین ویدئو از سهگانهی مشکلات اساسی زبانآموزانه. در صورتی که دو ویدئوی قبلی رو ندیدید میتونید در قسمت توضیحات رو لینکهای مربوطه کلیک کنید.
ویدئو
توضیحات
دو موردی که باید در برن…
5 پسندیده
آنالیز کامل و دانلود دورههای انگلیسی Effortless English + راهنمای استفاده
سلام دوست خوبم⚘این مقاله رو مطالعه کنید تا نحوه مطالعه این دوره رو بفهمید.
بنظر من در کنار دوره قدرت میتونین کتاب های سطح بندی شده،داستان های کودکانه،داستان های مصور رو مطالعه کنید.
یا اگه هدفتون اینه که مکالمتون قوی بشه دوره هایی رو مطالعه کنید که مکالمه محور هستن مثل:
دوره های مکالمه انگلیسی که شامل:عبارت های رایج انگلیسی،الگو های رایج انگلیسی،مکالمات آسان،مکالمات کاربردی و…
انگلیش پاد که فوق العادس
تاکتیک هایی برای شنیدن
انگلیسی را از طریق شنیدن بیاموز
پادکست esl
پادکست all ears english
البته دقت کنید که فقط یک یا دوتا ازین منابع رو در کنار قدرت یا هر دوره دیگه بخونید.
بله میشه اما دقت کنید که بیشتر از دو منبع در کنار یک دوره اصلی مطالعه نکنید
طبق نظر اساتید این آپ یک دوره رو باید به عنوان دوره اصلی انتخاب بشه و بیشترین انرژی و زمانت رو روش صرف کنی و درکنار اون یک یا دو منبع فرعی انتخاب کنی و بخونی اما بیشتر از دو منبع فرعی نباید انتخاب کنی چون هم دلزدگی میاره و هم آشفتگی ذهنی و خستگی.
موفق باشید
3 پسندیده
ممنونم ازت زهرا جان،خیلی با حوصله جوابمو دادی،لطف کردی
1 پسندیده
melodie:
تاکتیک هایی برای شنیدن
با این خیلی موافقم کلمات کاربردی داره
1 پسندیده