همونطور که مستحضرید دوره ی «انگلیسی واقعی را یاد بگیر» به تازگی به برنامه ی زبانشناس اضافه شده و هدف اصلی این دوره اینه که صحبت های روزمره ی افراد انگلیسی زبان رو آموزش بده و داخلش از اصطلاحات (Idioms) ، اصطلاحات خیابانی (Slangs) ، عبارات (Phrasal verbs) ، ضرب المثل ها (Proverbs) های مختلفی استفاده میشه و همونجوری که میدونید پیدا کردن تمامی این دسته از اصطلاحات در اینترنت (به صورت تکی ) زمان زیادی رو میطلبه.
و اما فایل های PDF رسمی خود این دوره حاوی معانی کاملا ساده و کوتاهه (هر فایل اصطلاحات مربوط به خود همون درس رو شامل میشه) و دیگه نیازی نیست برای هر عبارت وقتتون رو در اینترنت هدر بدید و با همین فایل ها زمانتون رو ذخیره کنید.
آقا فرزاد سلام، خواستم در مورد روش خودم در مطالعه این دوره بگم که اتفاقا چند دقیقه پیش متوجه اش شدم. مثلا من درس جدیدم هفته گذشته بود این هفته مرور درسهای قبل که مثلا درس ۶ حدود ۳ ماه پیش اولین بار خونده بودم. من اصطلاح He was like رو بارها میشنیدم و دیده بودم در درس ۶ ولی چندان دقیق نشده بودم و سطحی در نظر گرفته بودمش و فکر نمیکردم نکته خاص داره، چون اصطلاحات درس زیاد بودند ولی چون دوباره در درس ۱۱ دیدم متوجه شدم که معنیش He said میشه. این هم تجربه ای بود که دوست داشتم در موردش بگم.