انگلیسی بهعنوان کاربردیترین زبان جهان شناختهشده است. بیشترین درخواست برای فراگیری زبان در جهان مربوط به انگلیسی است. چه خوشمان بیاید چه نه، انگلیسی در تجارت، علوم، سفر و فرهنگهای معروف چیرگی کامل دارد، تازه اگر بخواهیم اینترنت را جز این موارد نیاوریم. انگلیسی زبانی زمخت، تلفیقی از انگلیسی قدیمی، لاتین، فرانسوی نرمنی و تحولات طبیعی است. بنابراین، انگلیسی شامل قواعد گرامری و املایی بیثباتی است که ممکن است زبانآموز را به گیجی وا دارد. با این وجود انگلیسی چیره بر سایر زبان هاست، درحالیکه زبانهای مصنوعی جهانی دیگر بهمانند اسپرانتو هیچ دنبال کنندهای نداشته است.
دویست سال قبل یا حتی پانصد سال قبل، این موضوع که زبانی مربوط به جزیرهای کوچک و مرطوب آتلانتیک شمالی روزی به زبانی پراستفاده با وسعت زیاد تبدیل شود، مسخره میرسید. مشخصاً چینی، لاتین، یونانی، عربی یا حتی مانگولی میتوانست در بخشی از تاریخ کاندیدای زبان بینالمللی باشند. چه کسی میداند که در پانصد سال آینده چه زبانی صحبت خواهد شد؟ اسپنسر ولز در کتابش با عنوان سفر یک مرد میگوید: « سقدین زمانی، زبان راه ابریشم بوده – دقیقاً بهمانند انگلیسی که زبان تجارت شده است. در قرن بیست تمامی لهجهها منقرض خواهند شد و تنها یک لهجه باقی خواهد ماند.
اگر شما بومی زبان انگلیسی نیستید، من شمارا تشویق میکنم که این کتاب را به انگلیسی مطالعه کنید. این کتاب ممکن است اولین کتابی باشد که شما به انگلیسی میخوانید ولی مطمئناً میتوانید این کارا انجام دهید. احتمالاً اکثر منابع انگلیسی که تابهحال استفاده کردهاید شامل متون و مطالب کوتاه میشدند. احتمالاً خواندن یک کتاب کامل به انگلیسی برای شما به نظر ترسناک میرسد. نباید اینگونه باشد.
این کتاب، شامل 4000 واژه از مرسومترین واژگان انگلیسی است، که در قالب مدیا ارائه شده و ما این را ریشه سیستم زبانشناسمان مینامیم. با خواندن این کتاب در سیستم ما به شکل بخش بخش شده، میتوانید اطمینان حاصل کنید که این 4000 واژگان، وارد واژگان فعال شما خواهند شد.
این کتاب بهصورت چاپی عرضهشده، که راحت و شکیلترین قالب ممکن است. کتابها قابلحمل و استفاده از آنها راحت است. ولی من این منبع را در سی دی نیز ضبط کردهام که شما میتوانید به زبان گوش دهید و شبکههای عصبی مغزتان را تحریک کنید که به زبان گفتاری بتواند پاسخ دهد. و در آخر، این کتاب در قالب الکترونیکی نیز موجود است که میتوانید کلمات را با استفاده از نرمافزارهای دیکشنری بیابید و از تمامی امکانات که در سایت ما موجود است، در کنار آن استفاده کنید.
======================
این تاپیک مربوط به درس «03. Introduction. About Learning English» در اپلیکیشن زبانشناس است (دوره «راه زبانشناس»، فصل «قسمت ۱»)