سلام دوستان من سطح زبانم b1 هست و درس انگلیسی قدرت رو دارم میخونم و هدف زبان خوندنم اینه مترجم زبان بشم اما نمیدونم از همین الان باید مهارت های ترجمه رو یاد بگیرم یا اینکه باید مسلط بشم و خواستم ببینم ایا متن هایی هست برای سطح b1 که بتونم ترجمه شون کنم ؟ سایتی منبعی چیزی دادید برای همچین متنایی که بتونم مترجمی رو از الان تمرین کنم؟
1 پسندیده
سلام وقت بخیر
کتاب زیاد باید بخونید هم انگلیسی و هم فارسی.
یکی از همکاران در مورد مترجمی راهنمایی دادن تاپیک زیر رو مطالعه کنید
سلام دوست عزیز
برای اینکه کار ترجمه رو شروع کنید باید تا حدود مناسبی روی زبان انگلیسی و فارسی اشراف داشته باشید، انواع ترجمه رو یاد بگیرید و با تمرین و تکرار بهشون مسلط باشید.
علاوه بر خواندن کتابهای آموزش ترجمه به نظرم خوبه که کتابهایی به زبان فارسی هم بخونید که بیشتر با ساختارهای رسمی زبان فارسی آشنا بشید.
برای ترجمهی متون محاورهای هم بهتره به صحبتهای افراد مختلف و یا عبارتها یا تکهکلامهایی که افراد تو صحبتهاشون ازشون استفاده میکنن توجه کنید.
تو لینک زیر کتابهای زیادی برای مترجم…
و اگر دوست دارین در مورد ترجمه دوره های اپلیکیشن مشارکت کنید در تاپیک زیر میتونید فعالیت کنید.
سلام دوستان وقتتون بخیر
این تاپیک به این منظور ساخته شده که اگر افراد قصد کمک در ترجمه منابع رو دارن در این تاپیک ترجمههاشون رو قرار بدن، بخشی که ترجمه انجام شده باید مشخص بشه و ترجمهها پس از بررسی و ادیت در اپلیکیشن قرار میگیرن
ممنون از همکاری و مشارکتتون
از همه ی دوستان عزیزی که در این تاپیک مشارکت میکنن ممنون میشم این موارد رو رعایت کنن:
لطفا قبل از شروع ترجمه کامل، میزان یک تا دو پاراگراف از ترجمتون رو قرار بدین تا بررسی بشه و اگر مناسب بود بتونین به ادامه ت…