که البته این وبسایت آخری ایران رو بسته بایستی دورش بزنین
البته در ادامه سایت های edx و lynda هم اضافه میشه.
حالا درخواستی که دارم این هست که متناسب با سلیقه ی خودتون در این وبسایتها بگردین و عناوین مورد علاقه و خوب رو پیدا کنین که لیست کنیم و تو برنامه قرار بدیم.
الان اگه سایت زوم رو نگاه کنین فعلا سه عنوان قرار گرفته که دوتاش برای study.com و یکی هم ted هست.
اووووف چه شود
واقعا معلومه چقدر زحمت کشیدید, دمتون گرم
به شدت منتظرم که منتشر بشه
منم سایت solo learn که بر اساس آموزش ویدیویی برنامه نویسی طراحی شده رو معرفی میکنم.
و این یکی لینک هم ۵۰ تا سایت که بر اساس ویدیو کار میکنن
امیدوارم چیز به درد بخوری توشون پیدا بشه.
یک پیشنهاد: به نظرم دوره های آموزشی ویدیویی برای یادگیری مهارت خاصی تو اپلیکیشن قرار داده بشه جالب میشه
مثلا: آموزش شطرنج
یا ساختن چیزهای مختلف مثل: طراحی و نقاشی و چیزهای مورد علاقه خانوما مثل ژله و ناخن و غذا و غیره
آموزش های ورزشی مثل: ورزش در خانه و یا نرمش های کششی
به نظرم از انگلیسی برای یادگیری چیزهای دیگه هم استفاده بشه میتونه جذاب و در عین حال مفید باشه
پیشنهاد بسیار خوبیه به شرط این که موضوع عمومی باشه، اما من با موضوعات خیلی تخصصی موافق نیستم، دوست دارم آموزشها به درد همه بخوره، مثلا شطرنج یا آشپزی یا مهارت های زندگی را میپسندم ولی برنامه نویسی وطراحی ناخن و… را نه
تو این سایتهایی که در حال حاضر ساپورت میشه کورس های زیادی هست. برای همین درخواست کردم که هرکی متناسب با علاقه خودش سرچ کنه و کورسهای خوب رو انتخاب کنه.
واقعا خسته نباشید
منم فکر میکنم khanacademi و future learn هم میتونن منابع خوبی باشن. مخصوصا اولی (خان آکادمی) که حتی تو آمریکا در بعضی مدارس جایگزین نظام آموزشی قدیمی شده و در همه موضوعات دروس طبقه بندی شده داره و کاملا رایگان هست. ویدیوهاش هم اسکریپت دارن. در ضمن میتونه برای بچه های مدرسه ایی فوق العاده کاربرد داشته باشه در کنار آموزش زبان
خوب همون تد خودش میلیونها فیلم داره. با توجه به اینکه ما همشو نمیتونیم بیاریم بایستی بهتریناشو انتخاب کنیم. تو پلیلیستاش بگردین اگه مطالب خوبی بود بگین اضافه کنم.
من khanacademi رو نگاه کردم خیلی عالی بود. حتما سعی میکنم این رو هم به سایتهایی که ساپورت میشه اضافه بکنیم
سایت future learn هم جالب بود. فقط مشکلی که داره اینه که تو هر کورس مثلا میتونه نصف درساش فقط مقاله باشه یعنی ویدئو نداشته باشه. که این مورد الان تو اپلیکیشن ساپورت نمیشه . مگر اینکه دروس بدون ویدئو رو هم بذاریم؟ @golmirzaei نظرت چیه؟
در مورد فیوچرلرن باهاتون موافقم که شاید زیاد مناسب این اپ نباشه. من از دوکورس مناسب آیلتسش استفاده کردم و دید خوبی از آیلتس بهم داد. چون اصلا حوصله کتاب خوندن نداشتم
تو برنامه تد هم بین لایکهام رو نگاه کردم. این از بهتریناست: