امروز چندتا ویدیوی جالب پیدا کردم که راجع به معرفی اساتیدی که دوره های زبانشناس رو تهیه کردن هستن.
تو این ویدیوها هر استاد خودش رو معرفی میکنه. جالبه اگه ببینید
1. Joe Weiss
ایشون یکی از سه استاد اصلی سایت learnrealenglish.com هستن که درس های ایشون رو میتونید در دوره های برنامه ی VIP آقای ای جی هوگ و انگلیسی واقعی را یاد بگیر بشنوید
ایشون هم استاد سایت های learnrealenglish.com و effortlessenglishclub.com هستند و درس های ایشون رو میتونید در دوره های : انگلیسی قدرت، انگلیسی واقعی را یاد بگیر، برنامه ی VIP آقای ای جی هوگ، تلفظ انگلیسی بدون تلاش، کتاب گویا، پادکست آقای ای جی بشنوید.
ایشون هم یکی از Polyglot (چند زبانه) های معروف دنیا هستن و سایت lingq.com رو رهبری میکنند که توصیه ها و آموزش های ایشون رو میتونید در دوره ی (راه زبانشناس) بشنوید.
خیلی ممنون واقعا حرکت جالبی بود
بعد از یکسال که هر شب صدای ای جی رو میشنوی البته فقط صوتی الان قیافشو میبینی موقع حرف زدن دقیقا همون تصوراتی که ازش داشتم همونطوری بود!!!
سلام و سپاس فراوان آقا فرزاد. خانم kristin Dodds فوق العاده هستند بخصوص خنده هاشون که از ته دل هست و باعث میشه همیشه همراهش بخندم و صداشون هم فوق العاده واسه سایه زدن یک خانم.
راستش من الان دارم ارشد میخونم و خیلی تایم رو نرم افزار نمیذارم ولی الان دوساله که هرشب ساعت ده تا دوازده شب رو به این نرم افزار اخصاص میدم خداروشکر فعلا لیستنینگم خوب شده و متن های انگلیسی درس های خودم رو تقریبا میفهمم
سلام آفا فرزادممنونم از تاپیک بسیار جالبتون همشون برام جذاب بودن ولی ای جی رو از همه بیشتر دوست دارم چون خیلی با هیجان حرف میزنه به هر حال سپاسگزارم فراوان