توی این مقاله ها من سعی میکنم به صورت تصویری اصطلاحات زبان انگلیسی براتون قرار بدم که شاید تصویر، به بهتر یادگیری و ماندگاری اون مطلب در ذهن شما کمک کنه.
اینجا call به معنی صدا زدنه نه تلفن زدن که به اشتباه توی تصویر شکل تلفن رو آوردن…
معنی تحتاللفظی صحیحش اینه
طبیعت صدام میزنه، طبیعت منو فرا میخونه.
این موارد توی زیرنویس فیلمها هم پیش میاد. همیشه با خودم فکر میکنم کسایی که فیلم ترجمه میکنن آیا واقعا تحصیلات کافی درمورد زبان دارن؟!
گاهی به ترجمههایی بس عحیب برمیخورم که سواد مترجم رو کامل زیر سوال میبره
با سلام
واسه سطح متوسط هست ولی به نظرم یک هفته به درس یک از این سطح گوش بدین ببینید براتون راحته یعنی میتونین سوالاتشو جواب بدین که اگه بود از همین سطح و دوره شروع کنین که خودش سی درس هست که حداقل سی هفته میشه مطالعه کرد خود منم الان درس دوم هستم که روزانه دو بار متن اصلی درس رو گوش میدم یک بار متن واژگان رو و سه بار هم داستان کوتاه(دیدگاه ) رو گوش میکنم اونم به مدت یک هفته واسه هر درس
بازم باید تست کنید تا ببینید براتون سطحش خوبه یا نه
با تشکر
در این مورد که ۱۰۰٪ حق با شماست.
البته توی فیلم ها خیلی عامیانه و دم دستی (گاها هم اشتباه) ترجمه میکنن.
اینجا هم نظر من نزدیک به نظر شماست.
یه توضیح بدم :
از تلفن در این تصویر، نه به معنای تماس گرفتن، بلکه به عنوان “نماد” ی برای صدا زدن، استفاده شده.
با این تصور، دقیقا نظر شما درست است.
شما با یک سرچ بسیار ساده در نوار جستجو تالار، لیستی از مطالب مرتبط با سوال خود را پیدا خواهید کرد.
از بین اون لیست، می توانید مطلبی را که بیشتر مد نظرتون هست، به راحتی انتخاب کنید و مشاهده نمایید.
ابن به نظم بهتر تالار کمک بزرگی خواهد کرد.
اختیار دارید.
قصد جسارت نداشتم خدای ناکرده
تالار متعلق به همه دوستان و هواداران است.
نکته بیان شده من فقط به جهت راحتی و دسترسی بهتر همگی است.
چون ماشاالله حجم اطلاعات مفید تالار بالاست و با نظم و ترتیب، دسترسی آسان خواهد تر بود😎
اگر موردی نداره این اصطلاحات رو اونجا قرار بدید چون کار مشترکی هست و مدت زیادی هست متاسفانه اون تاپیک غیرفعال شده و اینکه با این نکته ای که در بالا اشاره کردید سلسله مقالات انگیزشی تون ترکیب نشوند.
سلام آقا منصور. وقت خوش و یلدای شما هم مبارک باشه:blush:
خیلی ممنونم. خیلی هم عالی👏 راستی معادل ضرب المثل جوجه رو آخر پاییز میشمارند توی انگلیسی چیزی هست? خوشحال میشم بدونم😊