دقیقا منظورتونو میشه بگید؟
میخواید ترجمه انجام بدید ؟ یا کلا واسه یادگیری میگید؟
اگه منظورتون یادگیریه که اصلا به فارسی برش نگردونید باید همه چی اجازه بدید خودکار باشه وارد مغزتون بشه و انگلیسی رو به انگلیسی یاد بگیرید.
از اونجایی که گفتید تو انگلیسی شکست داشتید باید بگم تنها نیستید یه سر به فصول ترجمه شده ای جی هوگ بندازید
بخش انگیزشی و روانشناسی دروس تموم شده میتونید از راهنمایی هایی که در این ها هست استفاده کنید.
پیشنهاد می کنم همشو بخونید ( واستون فصل هاشو به ترتیب گذاشتم.)
اگر این کتاب را انتخاب کردید، فرصت هایی بوده که شما قصد داشته اید که کمی انگلیسی صحبت کنید. شاید حتی شما در کلاس هایی شرکت کرده اید. شاید شما به انگلیسی برای پیشرفت در شغلتان نیازمندید. شاید قصد دارید که به خارج سفر کنید یا در آنجا به تحصیل بپردازید. شما حتما می دانید که انگلیسی کلیدی برای تجارت و مسافرت های بین المللی است، پس اجازه دهید از شما سوالی بپرسم.
آیا وقتی که قصد دارید انگلیسی صحبت کنید احساس نگرانی و خجالت می کنید؟ آیا همچنان در تلاشید که بعد سال ها یادگیری انگلیسی متوجه شوید که انگل…
مشکل در مدارس
تجربیات من در تدریس انگلیسی در جاهای مختلف جهان به من اطمینان داد که روشهای سیستم آموزشی انگلیسی اشتباه است. به هر کجا که رفتم، تمام شرایط یکسان بود. دانش آموزان خسته، ناامید، پر استرس و عصبی بودند. بیشتر دانش آموزان بعد از سال ها مطالعه انگلیسی موفق به مکالمه روان نبودند. شما تنها نیستید، چون این مشکل یک مشکل جهانیست.
![image](upload://sclaDdbf9YFsKIiUbOFL6PCuQ6V.jpg)
یکی از دانش آموزانم از ژاپن به نام سیکو، این تلفیق شکست و استرس را “زخم انگلیسی” توصیف کرد. سیکو می گفت که از ا…
فصل سوم: روان شناسی از گرامر و لغات مهم تر است
بیشتر افراد از انگلیسی آنقدر رنج برده اند که به این نتیجه رسیده اند راه حلی وجود ندارد. توسط مدارس تمرین دیده اند که غیر فعال باشند ، از اشتباهات بترسند و فقط دنبال یک جواب درست باشند، بیشتر دانش آموزان انگلیسی پر استرس و ناامید هستند. آنها سال ها در کلاس های زبان شرکت کردند. سال ها به حفظ کردن قواعد گرامری و لیست واژگان پرداختند. سال ها مطالعه کردند و برای آزمون هایی همچون تافل، آیلتس یا توئیک وقت گذاشتند.
با این همه تلاش و کوشش بیشتر زبان آموزان…
در فصل قبل شما اهمیت سوخت یا روانشناسی برای موفقیت در مکالمه ی انگلیسی را یاد گرفتید. شما همچنین یاد گرفتید که یک ارتباط قوی بین انگلیسی و احساسات مثبت ایجاد کنید. علاوه بر احساسات قوی، یک عنصر مهم دیگر در روانشناسی وجود دارد که شما باید به آن مسلط شوید که به آن اعتقادات می گویند. اعتقادات قوی ترین برنامه ی داخل مغز ما هستند. آنها تصمیماتمان، احساساتمان و افکارمان را یاری می کنند. آنها به ما می گویند که چه چیزی امکان دارد و چه چیزی امکان ندارد. آنها راه موفقیت را برایمان باز یا ما را محدود به شک…
یکی از خطاهایی که برنامه مخفی در بر دارد این است که مدارس انگلیسی را به مانند یک موضوع آکادمیک آموزش می دهند. در مدرسه شما انگلیسی را مطالعه می کنید، درباره انگلیسی یاد میگیرید، قسمت هایی از زبان را تجزیه و تحلیل می کنید( گرامر، لغات و…). از شما درباره این آگاهی ها امتحان گرفته می شود.
[image]
مشکل اینجاست که انگلیسی یک موضوع نیست که مورد مطالعه قرار گیرد. انگلیسی یک توانایی است که باید انجام گیرید یا بازی شود. مکالمه چیزی است که شما انجام می دهید، نه چیزی که شما به آن فکر و آن را تجزیه و تحلی…
بسیاری از دانش آموزان وقت خود را برای حفظ کردن واژگان انگلیسی هدر می دهند. آنها لیست های بلند بالایی از کلمات را مطالعه می کنند. آنها لیست را چندین و چند بار تکرار می کنند، سعی دارند که کلمات انگلیسی و ترجمه آن را حفظ کنند. متاسفانه تحقیقات نشان می دهد که 80% از کلماتی که با این روش یاد گرفته می شوند در کمتر از یکسال فراموش می شود. که این اتلاف وقت و تلاشی است که برای این کار هزینه شده است.
مشکلی دیگر با این روش یادگیری وجود دارد- کسل کننده است، و انگیزه بلند مدت شما را نابود می کند. به عنوان ی…
واقعاً چرا شما انگلیسی یاد می گیرید؟ چرا می خواهید با قدرت انگلیسی صحبت کنید؟ خیلی عجیب است که، خیلی از افراد ایده مبهمی دارند. آنها می دانند که انگلیسی زبان بین المللی است و احساس می کنند که باید یاد بگیرند. در مدارس به آنها گفته می شود که انگلیسی مهم است. بعضی افراد متمرکز بر نمرات در امتحانات هستند. آنها انگلیسی مطالعه می کنند تا نمره بالایی در تافل، توئیک، آیلتس یا سایر امتحانات بگیرند.
![image](upload://z3hOjefmm3iyWaHk2CoDLu4O37e.svg)
این اهداف از کجا می آیند؟ عموماً آنها از سیستم مدارس …
زمانی که مشغول تدریس در تایلند بودم دانش آموزی به نام پلوی داشتم. روز اول مدرسه او در ردیف عقب نشسته بود. شانه هایش را خم کرده و سعی در این داشت که پشت سایر دانش آموزان که جلوی او بودند پنهان شود. پلوی از اول تا آخر کلاس ساکت بود.
بعد از کلاس از او پرسیدم که یک دقیقه صبر کند. می توانستم متوجه شوم که مشکلی وجود دارد و می خواستم که ببینم چگونه می توانم به او کمک کنم. به او گفتم: متوجه این شده ام که تو در کلاس پنهان می شوی، مشکلی وجود دارد؟ او گفت: من در انگلیسی خوب نیستم. پلوی نا امیدی دراز مدت خ…
شما حالا اولین قسمت از سیستم انگلیسی بدون تلاش را یاد گرفته اید. سوخت آن یا همان روانشناسی . شما حالا می دانید که چگونه سوختی احساسی، و با کیفیت بالا، برای قدرت بخشیدن به سفر خود در جاده تسلط انگلیسی بسازید. حالا زمان آن رسیده که بر روی موتوری که از آن سوخت استفاده می کند تمرکز کنیم. این چیزی است که من دوست دارم آن را خودرو فراری زبان آموزی خطاب کنم— روش انگلیسی بدون تلاش.
همانطور که قبلاً به آن اشاره کرده ام، انگلیسی بدون تلاش سیستمی است که اینجانب طی سالیان دراز از تحقیقات و تدریس، آن را توسعه…
6 پسندیده