سلام به دوستان گرامی. امروز با قانون چهارم در خدمت شما هستیم.
این قانون یکی از مهم ترین قانون ها برای یادگیری زبانه. یه مثل خارجی هست که میگه:
Repetition is the mother of skill
تکرار مادر مهارته و ما میتونیم مفهومی ترش کنیم و بگیم مادر تسلطه.
در زبان هم این موضوع صادقه. متاسفانه در کلاس های زبان به قدر کافی اجازه تکرار به زبان آموز داده نمیشه. این باعث میشه زبان آموز به هیچکدوم از اطلاعاتی که دریافت کرده مسلط نشه و با اینکه کتابها تموم میشن همچنان هیچی بلد نیست.
در این ویدئو علاوه بر توضیح چگونگی تکرار به بررسی 6 فاکتور بسیار مهم هم پرداخته شده که بازده تکرار ها رو بیشتر و با کیفیت تر کنه.
سلام خدا قوت!
اون ۶ تا فاکتور خیلی خوب بود، خصوصا تمرکز. اگه تکرار مادر مهارته میشه گفت که تمرکز هم پدر اونه…
خودم تا بحال شده که ۱۰۰ بار یه مطلبی رو به افراد مختلفی آموزش دادم ولی خیلی هاشون نتونستن بفهمن، بعد که دقت کردم دیدم که طرف اصلا حواسش نیست و تمرکز نداره.
البته نحوهی تدریس و بیان هم مهمه، چیزی که تو دوره های ایجی اذیت کننده است یک نواختی و خسته کننده بودنشه(برای من)
سپاس فراوان
سلام
سپاس آقا کامبیز بزرگوار روی نکات و قانون های مهمی متمرکز شدید.بخصوص کاربرهای جدید سختی راهشان کمتر هست وقتی شخصی چون شما با این کارهای خلاقانه و موثر راه رو هموار می کنید.
براوو این ویدیو از اوناس که بایددست به دست تو آموزشگاها پخش شه .
واقعا این همه انرژی و وقتی که برای کمک به زبان آموزان میذارید تحسین بر انگیزه. زنده باشید
یه جا گفته بود یکو یک صدم به تنهایی چیزی نیست، اما وقتی در سال به توان ۳۶۵ برسه میشه سیوهشت اما اونیکه همیشه همون یک هست به توان هرچیم برسه بازم یک می مونه، پس تمرینات اندک روزانه حتی درحد پنج دقیقه رو هم دست کم نگیریم