در مورد انگیزه زیاد تو تالار گفتمان زبانشناس صحبت شده که با یک سرچ کوچیک میتونید بهشون دسترسی پیدا کنید، اما چیزی که من از صحبت هاتون متوجه شدم اینه که حس میکنم هم اعتماد به نفستون پایینه و هم تو انتخاب هدف سردرگم هستین، از طرفی با به کار بردن واژه هایی مثل حوصله ندارم میخواین بگین وقتم هم ندارم که براش بزارم و همه این ها دست به دست هم میده تا به چیزی که میخواین نرسین
به نظر من شما اول باید هدف تون رو واضح مشخص کنید و بگین الان در چه جایگاهی هستم و مثلا 5 سال دیگه میخوام کجا باشم، واسه رسیدن به هدفم میخوام از چی مایه بزارم؟ همیشه اولین گام برای یادگیری زبان بدون شک تعیین یک یا چند هدف الهام بخشه. وقتی یه زبان آموز بی هدف زبان بخونه مثل این میمونه تو یه بیابون بی آب و علف سراسیمه به اینور و اونور میره.
پس باید دونست که چرا می خواید زبان بخونید؟ اگه می خواید مکالمتون خوب شه دقیقاً در چه حد خوب شه؟ قراره درباره چه موضوعی صحبت کنید؟ تا چه حد دقیقاً می خواید پیش برید؟ و…
وقتی یه هدف و مقصد خوب پیدا کردید اون موقع می تونید رو مسیر و جاده ای که می خواید گام بردارید. پس حتما مقصدتون رو مشخص کنید.
اگه تو پیدا کردن یه هدف خوب مشکل دارید می تونید از این مقالات استفاده کنید:
تو گام دوم باید به اون خودباوریه برسید، به اینکه میتونید به خواستتون برسین، همه ما به سبب افکاری که از بچگی تا الان از افراد مختلف دریافت کردیم سایه هایی در درونمون داریم که مانع موفقیت ما میشه، بهتره اون باورهای نادرستی که نسبت به یادگیری زبان انگلیسی دارین رفع کنید، لینک زیر میتونه کمک کننده باشه:
تو گام بعدی باید برای خواسته تون زمان بزارید، هدف از صبح تا شب سرکارم و نمیدونم خسته میشم و فلان و بهمان رو قبول نمیکنه، تازه اپلیکیشن زبانشناس خوبی که داره اینه در همه جا قابل دسترسه و میتونید لابه لای کار هم ازش استفاده کنید، لینک زیر خیلی میتونه برای استفاده از زمان های مرده مفید باشه