سلام دوستان عزیز سال نو مبارک!
انشالله سالم و سرحال باشید
من مدتی است نسبت به زبان خواندن بی برنامه و کمی بی انگیزه شدم.
ممنون میشم راهکار بدید و موج انگیزه بهم بدید که مانند سال قبل همین موقع ها پرتوان جلو برم.
پیشاپیش ممنون از بذل توجه شما
ارادتمند
سلام سال نوتون مبارک
خب از چه دوره ای استفاده میکردین که الان بی انگیزه شدین؟
شاید اون دوره براتون کسل کننده شده باشع
من پیشنهاد میکنم یه مدت از قسمت های زوم و زیبوک که جذابیت بیشتری دارن استفاده کنین که دوبارع رو اون دور زبان بیفتین
چون من خودم اینجوری برام نتیجه داد
و مهم تر از همه اینکه هدفی که زبانو به خاطرش شروع کردین رو هرروز به خودتون یادآوری کنین و بنویسیدش
مطمئنم انرژیتون دوبارع برمیگرده:heart_eyes:
موفق باشید
بسیار عالی ممنون از شما:blossom:
انگلیسی قدرت را می خواندم
سلام به شما دوست عزیز و همچنین سال نو به شما هم مبارک باشه . همانطوری که خودتون فرمودید خواندن بی برنامه باعث خسته شدن و بی انگیزه گی میشه پس حتما برای خواندن زبان برنامه ریزی کنید دوم اینکه شما می تونید به این فکر کنید اگر زبان انگلیسی شما تقویت بشه چه درهای بسته زیادی به روی شما باز میشه دنیایی از مطالب جدید بدون سانسور و اینکه برنامه مورد علاقه تون رو به زبان اصلی نگاه کنید و یا کتاب مورد علاقه خودتون رو بخونید و لذت ببرید یادگیری زبان خارجی یک اپشن خاص برای انسانه و اعتماد به نفس رو خیلی بالا می بره من خودم هروقت خسته میشم منبع مورد مطالعه ام رو عوض می کنم و سعی می کنم به ان به چشم یک درس نگاه نکنم خوشبختانه منابع این نرم افزار خیلی زیاد و متنوع هست و واقعند لذت بخشه دوست عزیز اینکه شما چقدر انگیزه داشته باشید فقط و فقط به خودتون بستگی داره که چطور فکر کنید هرکسی بهتر از دیگران خودش رو میشناسه اصلا شاید شما به زبان دیگری علاقه دارید پس ان زبان رو شروع کنید . موفق باشید .امیدوارم همواره شاد و تندرست و پرتلاش زتدگی کنید
خیلی هم عالی
منم در حال خوندن انگلیسی قدرت بودم که این اتفاق برام افتاد و یکم انگیزم از بین رفت.
از یه تولید محتوا کننده های زبان شناس پرسیدم که این پیشنهاد رو بهم دادن اما گفتن اصلاااا انگلیسی قدرت رو کلا کنار نذارم چون کورس خیلی مهمیه و خیلی تاثیر داره
راهکار شأن همانی بود که گفتید؟
سلام ممنونم
متشکر از این که این همه اهمیت دانستید و وقت صرف نمودید
بله گفتند که از منابعی که براتون تو زوم و زیبوک جذابیت داره بیشتر استفاده کنین ولی جوری هم نباشه که انگلیسی قدرت رو کامل کنار بذارین.
شده وقت کمتری براش بذارین،ولی ترکش نکنین
انگلیسی رو ول کن! شما عرضهی انگلیسی یاد گرفتن نداری. (معمولاً اینجور حرفا رو که خودم میشنوم، انگیزم بیشتر میشه روی گویندهاشو [بخون ضِر زنندهاشو] کم کنم )
یا میتونی چندتا خارجی پیدا کنی و خودتو تا میتونی جلوشون خراب کنی با انگلیسیت. اینم انگیزه میده (البته با کرونا بیشتر خارجیهایی که میبینی مأمور سیاسی هستن؛ چه بهتر میتونی جلوی دیپلمات و سفیر خراب شی. double win)
ای ول به شما طنز پرداز زبردست:stuck_out_tongue_winking_eye:
سلام به شما عیدتون مبارک .من هم دوره قدرت رو می خونم.تا درس ۷ رفتم بعد تو ماه اسفند یک خورده خسته شدم.سریع علاوه بر زیبوکخوانی که می کردم،فقط هر موقع پوست داشتم درس های قبلی قدرت رو مرور می کردم تا دوباره انرزژیم برگرده و از اردیبهشت دوباره ادامه می دم.
سلام ممنونم پس شما زیبوک را پیشنهاد می دهید؟
فدایی داری، متلک انداز خبره (وقتی پشت ایول ایموجی زبون و چشمک بذاری متلک میشهها )
ولی شوخی نکردم (با شوخی گفتم). یه آدم موفق یکی از انگیزههاش اثبات تواناییش به خودش و دیگرانه. به این فکر کن چقدر بقیه فکر میکنن موفق میشی. اگه کسی هست قبولت نداره، روشون رو کم کن. بهتر از همه اینه که روی خودت رو کم کنی، اگه به خودت میگی اصلاً حال ندارم، اصلاً نمیتونم، به خودت جرأت بده و روی خودت رو کم کن.
دربارهی خراب کردن هم، منظورم اینه که جربزه داشته باش و خودت رو بنداز توی عمل انجام شده؛ وقتی بفهمی چقدر میتونی توی شرایط پیشبینی نشده خوب عمل کنی، انگیزهای میشه برای بهتر عمل کردن. هر وقت خارجی دیدی برو باهاشون [مؤدبانه] انگلیسی حرف بزن.
البته اگه آدم ضعیفی هستی (خدای نکرده) این دومی، اثر عکس میذاره. هم انرژیت رو میگیره، هم احساس حقارت میکنی.
انگیزه یه چیز ذهنیه، به طرز فکرت بر میگرده، مهم نیست منبع مطالعه یا درستو عوض کنی. باید فکرتو عوض کنی.
پاینده باشی.
ممنون از این که این همه وقت گذاشتی
درسته بایستی خود را در موقعیت گذاشت بهترین روش همین است
کتاب های خیلی ساده رو می تونید بخونید که داستان های جالب در. قالب بخش های مختلف ۳ دقیقه ای تا ۱۰دقیقه ای داره.جذابه.
سلام دوست عزیز،سال نو تون مبارک،منم با بقیه دوستان موافقم،برا خودتون تنوع ایجاد کنید،بخش زیبوک،زوم،و پادکست ها خیلی عالی هستن،به نظر من بگردید موافق سلیقه اتون منبع دیگه ای هم استفاده کنید،با آرزوی موفقیت برای شما
پستهایی مثل این رو ببینین انگیزتون برمیگرده سر جاش
سلام
همه راهکارهای خوب و پرکاربرد رو دوستان گفتن
فقط یه گزینه مونده :
بیاید چالش شدت 1400 با بچه ها یه دور همی داریم
در اون تاپیک با هم میگیم میخندیم کنارش زبان هم میخونیم و حسابی پیشرفت کردیم . اگر دنبال انگیزه میگردین جای خیلی خوبی هست
سلام دوست عزیز، به قول کامبیز انگیزه رو بیخیال، تعهد مهمه.
کامبیز یه ویدئو جالب با عنوان چگونه همیشه با انگیزه بمونیم داره ، حتما ببینین.
ممنون از پاسخ شما و همه دوستان