سلام سلام به همه دوستان زبان شناسی
داشتم توی اینترنت میگشتم که چشمم به این اصطلاحات عامیانه ای که توی زبان انگلیسی استفاده میشه افتاد و گفتم با شما به اشتراک بذارم.
به نظرم برای این که مٍثل یک بومی صحبت کنیم باید اصطلاحات عامیانه رو یاد بگیریم و توی مکالمه هامون استفاده کنیم. مثل خود ما فارسی زبان ها که توی گفتگوهای روزمره مون از خیلی اصطلاحات استفاده میکنیم که گفتن و شنیدنش برای ما اونقدر عادی شده که اصلا معنای اصلی اون عبارت رو توجه نمیکنیم و فقط به منظوری که میرسونه توجه میکنیم اما اگر یک خارجی اون جمله رو با اون عبارت بشنوه براش سوال پیش میاد که اینا چی دارن میگن. بخاطر همین گفتم بیاید این عبارات و اصطلاحاتی که بلد هستیم رو به همدیگه یاد بدیم تا هم بیشتر ملکه ذهن مون بشه و هم دایره عبارات مون بالا بره… همین طور یک یا دو جمله هم بگیم که اون عبارت توش بکار رفته باشه که طرز استفاده توی جمله اش و هم یاد بگیریم.
احتمالا خیلی از دوستان هستن که خیلی اصطلاح و عبارت یاد دارن، برای اینکه خسته نشید و دوستان هم بتونن یاد بگیرن هر روزی چندتا عبارت و جمله به اشتراک بگذارید تا توی اون روز وقت بشه همه رو یادبگیریم.
عبارت Bae برای بیان عزیز بودن که به معنی “قبل از هر کس دیگری” است و در میان شریکهای رمانتیک و یا بین دوستان نزدیک استفاده می شود. این اصطلاح کوتاه شده “before anyone else,” است.
مثال: “Bae, you’re the best.” عزیزم، شما بهترین هستید.”
عبارت Bye Felicia یک راه سریع برای گفتن به کسی که دور شود.
مثال: “I know you’re just copying my style. Bye Felicia.” من میدانم که شما فقط سبک من را کپی میکنید. زودتر برو!
عبارت Dying را در مورد چیزی که خیلی خندهدار است و شما از خنده میمیرید استفاده میکنند.
مثال: “OMG. This standup is hilarious. I’m dying.” اوه خدای من. این استندآپ خندهدار است. من دارم از خنده میمیرم!
اگر چیزی Epic باشد، یعنی بسیار لذت بخش است.
مثال: “His latest novel was epic.” آخرین رمان او بسیار لذت بخش بود.
استفاده کنونی از اصطلاح GOAT در واقع یک تعریف است، چرا که اکنون یک علامت اختصاری است که مخففgreatest of all time است.
مثال: “I don’t care what you say, because Tom Brady is the goat.” من اهمیتی نمیدهم که شما چه میگویید، چون تام بردی بزرگترین در همه زمان ها است.
اگر چیزی Lit است، به این معنی است که بسیار پر هیجان است.
مثال: “Last night’s party was lit.” مهمانی شب گذشته بسیار پر هیجان بود.
استفاده از Read مورد از اصطلاحات عامیانه انگلیسی برای یک نفر به این معنی است که شما آنها را برای رفتار بدشان صدا میزنید.
مثال: “Wow. Stefon read Amy for filth at last night’s dinner.” واو استفون در شام دیشب امی را برای کار بدش صدا کرد.
کلمه salty خشمگین یا تلخ در مورد چیزی.
مثال: “Why are you so salty? I said I would share if I win the lottery.” چرا این قدر عصبانی هستید؟ من گفتم که اگر در لاتاری برنده شوم سهم بیشتری خواهم داشت.