ميتونيد يك جزوه، كتاب يا فايلي كه رايج ترين و كاربردي ترين اصطلاحات زبان انگليسي رو داره معرفي كنيد؟
اصطلاحاتي مثل : به سلامت، خسته نباشي، دستت درد نكنه، مواظب خودت باش، و كلاً عاميانه و پركاربرد داشته باشه؟ سپاس فراوان
3 پسندیده
سلام دوست عزیز
همچین جزوه یا کتابی که فقط همین اصطلاحات رو داشته باشه، فکر نکنم باشه.
ولی این تاپیک، می تونه تا حدی بهت کمک کنه.
سلام سلام به همه دوستان زبان شناسی
داشتم توی اینترنت میگشتم که چشمم به این اصطلاحات عامیانه ای که توی زبان انگلیسی استفاده میشه افتاد و گفتم با شما به اشتراک بذارم.
به نظرم برای این که مٍثل یک بومی صحبت کنیم باید اصطلاحات عامیانه رو یاد بگیریم و توی مکالمه هامون استفاده کنیم. مثل خود ما فارسی زبان ها که توی گفتگوهای روزمره مون از خیلی اصطلاحات استفاده میکنیم که گفتن و شنیدنش برای ما اونقدر عادی شده که اصلا معنای اصلی اون عبارت رو توجه ن…
.
.
ولی سعی کن اینها رو بیشتر در قالب مثال و جمله، یاد بگیری و از اونها استفاده کنی. نه فقط در قالب اصطلاح تنها …
مثل این اصطلاح Take care of yourself
Mahi.siah:
خسته نباشي
همچین معادلی، تو زبان انگلیسی نداریم که معنی “خسته نباشید” خودمون رو بده.
ولی می شه اینها رو برای دادن انرژی مثبت، به طرف مقابل استفاده کرد:
Good job
Good going.
That’s great.
Good thinking.
You’ve got it now.
etc.
Mahi.siah:
مواظب خودت باش
Take (good) care of yourself.
Keep yourself.
Hold your own.
Go on your own.
etc.
Mahi.siah:
: به سلامت
معادل های نزدیکش می شه:
Cheers
Cheers, bye
Cheers, later
این هم معمولاً با چند کلمه دیگه به کار می ره.
مثلاً “سفر به سلامت” می شه:
Have a safe trip.
Have a nice trip.
یا
“روز شما بخیر باشه”
Have a good (nice) day.
یا شب …
Have a good (nice) night.
5 پسندیده
سپاس فراوان از راهنمايي خيلي خيلي مفيدشما🙏🏻
2 پسندیده
سلام وقتتون بخير، خيلي لطف ميكنيد اگر مطلبي در مورد افزايش اعتماد به نفس در صحبت كردن و تكنيكي بجز سايه وجود داره راهنمايي بفرماييد.من يك مدتي مشكل افسردگي داشتم ولي زبانم خوب بوده و هست، الان وضعيتم بهتر شده اما براي speaking زبان سلف استادي مشكل دارم.ميترسم همونا كه بلد بودمم يادم بره
2 پسندیده
سلام مجدد
خواهش می کنم. وظیفه بود.
فکر کنم این تاپیک ها، می تونه بهتون کمک کنه.
ولی اگه باز هم تو تالار سرچ کنید، مطالب بیشتری گیرتون می یاد.
سلام دوستان عزیز با شما همراه هستیم با یکی دیگه از مقالات در حوزه یادگیری زبان. لازم به ذکر هست در ویس زیر شما شاهد معرفی کوتاه از ساختار مقاله هستید و برای یافتن اطلاعات جامع باید اصل مقاله رو مطالعه نمایید. پیشاپیش از وقتی که میزارین سپاسگزارم.
معرفی نامه مقاله :
[bigstock-Alter-Ego-Be-Someone-Else-77094473]
همانطور که می دانید یکی از بزرگترین دغدغه های زبان آموزان در مسیر یادگیری داشتن پارتنر هست. که البته این نیاز به هنگام تلاش برای یادگیری زبان انگلیسی به …
.
.
.
.
.
.
استرس یکی از عاملین فرار ما از تمرین مکالمه و صحبت با بومی زبانهاست. با این هفت گام می تونید استرستون رو کم کنید و از مکالماتتون لذت ببرید.
[8]
فایل صوتی مقاله
سلامی دوباره
این شرایط رو تصور کنید. مدتیه انگلیسی می خونید. بهش گوش میدید و حالا با خودتون میگید وقتشه تا با یه توریست یا یه شخص خارجی مکالمه کنید.
میرید جلو تا میاید سلام کنید یه حس نگرانی و ترس که پر از استرسه جلوتون رو میگیره. با خودتون میگید من چرا استرس دارم؟ الانی که این مطلب رو می خونید…
.
.
.
[7]
سلام به همه دوستان.
چیزی بگو…
“اوووووممم…ععععععع…هممم…”
چند بار شده زمان مکالمه اینجوری گیر کنید؟ به این کلمات می گن filler words که استفاده ازشون کاملا طبیعیه حتی بومی زبان ها هم از این کلمات filler استفاده می کنند.
ولی چرا شما اینهمه ازشون استفاده می کنید؟
مدت زیادیه که انگلیسی می خونید ولی هنوز که هنوزه زمان مکالمه که میرسه، درگیر این موضوعید که filler word ها عذابتون می دن.
گاهی به خاطر اینکه کلمه جدید رو بلد نیستید، “اووووم…آمممم” نمی کنید، گاهی به خاطر شک و شبهست، که این موضوعی…
.
.
.
آیا شما هم از مکالمه می ترسید؟ در این مقاله به بررسی 4 ترس مرسوم پرداخته شده
[cover]
همکارها در این پروژه:
اینترو پروژه: @marjan_pourhossein
ضبط صدا: @Shayan_Parvizi و @kambiz_mbi
نوشتار، میکس صدا: @kambiz_mbi
فایل صوتی این مقاله
لینک دانلود
همه ما ترسهایی در وجودمون داریم. این ترس ها گاهاً اونقدر عمیق هستند که رو به رو شدن با اونها برامون غیر ممکن میشه. برخی از مردم acrophobia دارن که ما تو فارسی بهش…
3 پسندیده
واقعاً لطف بزرگي كرديد، ممنونم از زحمتي كه كشيديد و راهنماييم كرديد انشالله تنتون سلامت و هميشه خوشحال باشيد🙏🏻
2 پسندیده