سلام دوست گرامی به زبانشناس خوش اومدین
درمورد راهنمایی باید بگم که خوده اپلیکیشن زبانشناس اگه تازه نصب کرده باشین هر روز براتون ویدیو ی راهنمایی می فرسته
که چطور با برنامه کار کنین و چطور با زبانشناس زبان بخونین
من چندتا تاپیک بهتون معرفی میکنم بهشون مراجعه کنین واسه روند یاد گیری خیلی خوب هستن
سلام به همه دوستان عزیز.
با شما هستیم با معرفی یکی از تکنیک های فوق العاده برای یادگیری زبان و همینطور تدریسش.
خیلی از شما با داستان های کوتاه مجموعه های ای جی هوگ آشنا هستید.
مطمئناً خیلیاتون خبر ندارید که این داستان ها نشات گرفته از تکنیک TPRS هستند. ولی این تکنیک اصلا چیه و چجوری ساخته شده ؟
تو این مقاله به این تکنیک فوقالعاده برای یادگیری زبان می پردازیم. خود من به شخصه انگلیسیمو مدیون این تکنیک هستم.
شروع تکنیک TPRS
[Untitleds]
بلین ری معلم زبان اسپانیایی در یکی از دبیرستان آمریکایی…
سلام خدمت دوستان عزیز
چند وقت پیش یکی از دوستان از من درباره شیوه استفاده من از لایتنر پرسیدن و گفتن که برای من لایتنر چطور خسته کننده نمیشه.
حقیقتش من عاشق لایتنر نیستم ولی خودمو خوب میشناسم. یا روشی که برای من کار می کنه رو پیدا می کنم یا اون کارو کلا انجام نمیدم.
در زمینه لایتنر زدن هم همین موضوع صادق بود. واسه همین من از شیوه لایتنر زدنم یه ویدئو تهیه کردم و تصمیم گرفتم تو تالار بزارم.
البته تو خلوت خودم یه سری تکنیک های دیگه هم پیاده می کنم که سر فرصت از اونها براتون میزارم. شاید به کار…
![image](upload://nbPvf1DEkiZaerCLSitNQeZy4j9.png)
اگر می خواهید انگلیسی را سریع یاد بگیرید این ها چیز های اند که شما باید انجام دهید. این راهنمایی ها برای دیگر زبان ها نیز معتبر می باشند. تنها تفاوت میان انگلیسی و دیگر زبان ها این است که مردم کلاس های آموزشی انگلیسی زیادی داشته اند که معمولا برای زبان آموزان دیگر زبان ها اینگونه نمی باشد.
1) کم حجم ترین کتاب گرامری ممکن را پیدا کنید
![image](upload://9j65HcFWNN4D1jjBxL412q4CBQ9.png)
من پیشنهادم سری کتاب های داور می باشد که تنها شامل انگلیسی ن…
[3]
سلام به همه دوستان عزیز
چجوری یه تلفظ خوب، داشته باشیم؟
چند بار شده که صداتون رو ضبط کنید ولی از شیوه بیان کلمات راضی نبوده باشید؟ یا شاید کسی بهتون گفته که تلفظتون در فلان جا مشکل داشته؟
کاملا چیز عادی ایه. چون شما در حال یادگیری زبان هستید و قراره از زبان فارسی به زبان انگلیسی جملات رو تلفظ کنید، پس نمیشه در تمام حالات انتظار عالی بودن داشت. چرا که تلفظ به شرایط مختلفی بستگی داره. ممکنه یه شخص از شمال کشور نسبت به جنوب کشور، بهتر تلفظ کلمات رو بیان کنه یا امکان داره جنوبی ها آوای کلمه…
بارها پیش اومده درباره سرعت بخشیدن به روند یادگیری زبان انگلیسی با هم دیگه صحبت کردیم. قبلا از بلاگ استیو کافمن مقاله ای در این باره ترجمه کردم و با شما به اشتراک گذاشتم که امیدوارم براتون مفید بوده باشه. حالا دوباره قصد دارم به 5 استراتژی دیگه برای به حداکثر رسوندن سرعت یادگیریتون بپردازم. برای این کار به آنالیز نکات تو مقالات مختلف و صد البته نرم افزار زبان شناس پرداختم و نتیجش شد این مطلب که قراره بخونید. پس بخونید و با من همراه باشید.
![image](upload://9w5TUND4dkc79TWUT7rnms4B3wO.jpg)
" 7سا…
سلام به همه دوستان.
خیلی از دوستان که سطح انگلیسی ضعیفی برخوردارند یا اصلا با انگلیسی آشنا نیستند، مطمئناً براشون سوال شده که چطوری باید زبان بخونن. مشخصاً شروع زبان یکی از سخت ترین مسیر های یادگیری زبانه.
اگه بخوایم زبان رو به سه مرحله تقسیم کنیم. عبور از مرحله ابتدایی یکی از چالش برانگیز ترین مراحل یادگیری زبانه. صد البته تو همه چیز این موضوع صادقه.
برای پاسخ به این سوال مرسوم، مقداری تحقیق انجام دادم و از سه زبان آموز حرفه ای الهام گرفتم. در ادامه از سخنان و شیوه حرکت این سه نفر در مسیر “ص…
زنده باشید
اینم یه نمونه مدیریت لایتنر من بود که پارسال برای یکی از دوستان توضیح دادم. اون موقع دروس وی آی پی رو در کنار کتاب های گوس بامبز مطالعه می کردم.
یکم زیاد شدن ولی مشکلی نیست یکی یکی آهسته و با دقت بخونین
موفق باشین
3 پسندیده