کتاب‌های مشهور در زمینه ادبیات داستانی 📚

سلام به همه بزرگواران :raised_hand:

همونطور که دیگه همه مون میدونیم کتاب خوندن یکی از مفید ترین کارهایی که هر انسان می تونه تو زندگیش انجام بده و همه از فواید کوتاه مدت و بلند مدت و تاثیری که میتونه بر کیفیت زندگیمون بذاره مطلع هستید (اگه دوست دارید یه مروری بر فواید کتاب خوانی داشته باشید می تونید اینجا رو مرور کنید)

بهترین روش کتاب خوندن به انگلیسی هم به نظر من این روشه

خداروشکر من از بچگی با کتاب بزرگ شدم و از 4 سالگی می تونستم کتاب های داستانی که تو خونه داشتیم رو بخونم، شاید همین باعث شده که تا امروز که 20 سال ازون موقع گذشته عشق به کتاب خونی همیشه تو وجودم باشه و کتاب رو بهترین دوست خودم بدونم (البته دوستای خیلی خوبی هم تو این تالار دارم :heart:)

تو این مطلب میخوام کتاب هایی رو که بسیار معروف هستند رو که احتمالا خوندید یا حداقل اسمشون رو شنیدید رو گرد آوری کنم و اگه استحقاقشو داشته باشم بتونم درصد اندکی به دوستانم برای ارتقای سطح زندگیشون کمک کنم.

برای شروع یک راهنمایی کوچولو راجع به لینک های دانلود خدمتتون میگم که برای هر پست، دیگه نیازی نباشه تکرار مکررات بکنم و حالت آشفتگی بصری به پست ها دست نده.

با این کدها میتونید فایل مورد نظرتون رو برای دانلود به سادگی پیدا کنید.

کد 1: لینک دانلود کتاب به زبان انگلیسی :uk: :us: :australia:
کد 2: لینک دانلود کتاب به زبان فارسی :iran:
کد 3: فایل صوتی کتاب ها (کتاب صوتی) در صورت موجود بودن :headphones:
کد 4: صفحه ی ویکیپدیای کتاب :spiral_notepad:

پ.ن 1: احتمال داره بعضی از این لینک هایی در بالا ذکر کردم وجود نداشته باشه اما به خاطر اینکه این سایت و تالار مختص یادگیری زبان انگلیسیه حتما سعیم رو می کنم تا منابع انگلیسی زبان رو براتون قرار بدم (اولویت بیشتری نسبت به فارسی دارن)

پ.ن2: اگه فکر می کنید این کد هایی که برای معرفی کتاب ها گذاشتم کافی نیست، بهم بگید تا چیز های بیشتری بهشون اضافه کنم

پ.ن3: دوست دارم فعالیت تو این تاپیک رو تا روزی که تو این تالار هستم ادامه بدم

پ.ن 4: اگه لینکی خراب بود بهم گزارش بدید تا اصلاحش کنم

پ.ن 5: اگه دوست داشتید کتاب های که اینجا معرفی میشه تو اپ زبانشناس قرارداده بشن (البته با کمک خودتون) با آقای @hnaseri بزرگوار هماهنگ کنید

پ.ن 6: منتظر نظرات و انتقادات سازنده تون هستم

فهرست کتابها

1- دون کیشوت
2 - در جستجوی زمان از دست‌ رفته
3 - اولیس
4 - ادیسه
5 - جنگ و صلح
6 - موبی دیک
7 - کمدی الهی
8 - هملت
9 - جاده
10 - تاوان
11 - سقوط امپراتوری
12 - ماجراهای اوگی مارچ
13 - تمام مردان شاه

##############################################

1-

اسم کتاب به زبان اصلی: Don Quijote de la Mancha (اسپانیایی)
به انگلیسی: Don Quixote
به فارسی : دون کیشوت
نویسنده: Miguel de Cervantes (میگل د سروانتس)
سال انتشار اولیه: 1605

لینک ها: (1) :us: (2) (3) (3) (4)


دن کیشوت زندگی فردی را به مخاطب نشان می‌دهد که دچار توهم است و وقت خود را با خواندن آثار ممنوعه می‌گذراند. دن کیشوت یکی از نخستین رمان‌هایی است که به زبان‌های نوین اروپایی نوشته شده و سروانتس بخش بیشتر آن را در زندان نوشته‌است. در زمان روایت داستان نوشتن و خواندن آثاری که به شوالیه ها می‌پرداخت ممنوع بود و شخصیت اصلی داستان خود را جای یکی از همین شوالیه‌ها می‌بیند و دشمنانی فرضی در برابر خود می‌بیند که اغلب کوه‌ها و درخت‌ها هستند. «دن کیشوت» پهلوانی خیالی و بی‌دست‌ و پاست که خود را شکست‌ ناپذیر می‌ پندارد.
او به سفرهایی طولانی می‌ رود و در میانهٔ همین سفرهاست که اعمالی عجیب‌ و غریب از وی سر می‌زند. وی که هدفی جز نجات مردم از ظلم و استبداد حاکمان ظالم ندارد نگاهی تخیلی به اطرافش دارد و همه چیز را در قالب ابزار جنگی می‌بیند.

##############################################

2-

اسم کتاب به زبان اصلی: À la recherche du temps perdu (فرانسوی)
به انگلیسی: In Search of Lost Time
به فارسی : در جستجوی زمان از دست‌ رفته
نویسنده: Marcel Proust (مارسل پروست)
سال انتشار اولیه: 1913
تعداد کتابها: 7

لینک ها: (1/1) (1/2) (1/3) (1/4) (1/5) (1/6) (1/7)
(2) (3) (4)

پروست این رمان عظیم را بین سال‌های (۱۹۰۸-۱۹۰۹ میلادی) تا (۱۹۲۲ میلادی) نوشته، و بین سال‌های (۱۹۱۳میلادی) تا (۱۹۲۷میلادی) منتشر کرده‌است (سه جلدِ آخرِ کتاب پس از مرگ وی چاپ شد). این رمان چندان به تشریحِ کلاسیکِ یک «داستان» نمی‌پردازد، بلکه از ورایِ داستانِ اصلی (پروست در جایی می‌گوید : «متأسفانه کتابم را با ضمیرِ “من” شروع کردم و فوراً همه فکر کردند، که به جای جستجویِ قوانینِ کلی، من در حالِ تجزیه و تحلیلِ خود، به معنایِ انزجارآمیزِ کلمه، بودم») یک تحلیلِ عمیقِ ادبی، هنری، فلسفی و اجتماعیِ جامعه فرانسه در اواخرِ قرنِ ۱۹ و اوایلِ قرنِ بیستِ میلادی (آنچه در تاریخِ فرانسه جمهوری سوم نامیده می‌شود) به دست می‌دهد. همچنین نحوه استفاده مارسل پروست از زبانِ فرانسه و جمله سازی او که شکلی بدیع و نو در ادبیات فرانسه بود آن را به کلی از سایر آثارِ ادبی هم زمانش متمایز می‌کند
##############################################

3-

به انگلیسی: Ulysses
به فارسی : اولیس
نویسنده: James Joyce (جیمز جویس)
سال انتشار اولیه: 1922
لینک ها: (1) (2) (3) (4)

sothebys10

از شاهکارهای ادبیات مدرن به شمار می‌رود. تمام وقایع رمان اولیس در یک روز رخ می‌دهند. این کتاب که سومین اثر جیمز جویس است در سال ۱۹۲۲ در پاریس منتشر شد.
جویس در ابتدا این کتاب را به صورت داستانی کوتاه منتشر کرد که بخشی از مجموعهٔ دوبلینی‌ها بود و آن را یک روز از عمر آقای بلوم در وین نام نهاده بود؛ ولی مدتی بعد با آمیختن یکی از شخصیت‌های کتاب سیمای مرد هنرمند در جوانی به نام استیون ددالوس با آقای بلوم کتاب اولیس را نوشت. داستان اولیس ریشه در اساطیر یونانی و به خصوص اودیسهٔ هومر، شکسپیر، عهد عتیق و عهد جدید دارد. اشارات تلمیحی و بینامتنیتی، نزدیکی فرم و محتوا و ساختار پیچیدهٔ روایی از مشخصه‌های بارز ارزشِ ادبی این اثر می‌باشد. اولیس در صدر صد رمان برتر به انتخاب کتابخانه مدرن قرار دارد.
################################################

4-

اسم کتاب به زبان اصلی: ΟΔΥΣΣΕΙΑ (یونانی)
به انگلیسی: Odyssey
به فارسی : ادیسه
نویسنده: Homer (هومر)
سال انتشار اولیه: قرن 8 قبل از میلاد .B.C
لینک ها: (1) (2) (3) (4)


یکی از دو کتاب کهن اشعار حماسی یونان اثر هومر است. این کتاب همچون سلف خود ایلیاد، به صورت مجموعه‌ای از سرودها گردآوری شده اما شیوهٔ نقل آن با ایلیاد تفاوت دارد.
ادیسه سرگذشت بازگشت یکی از سران جنگ تروآ (ادیسیوس یا الیس) فرمانروای ایساکا است. در این سفر که بیش از بیست سال به درازا می‌انجامد ماجراهای مختلف و خطیری برای وی و همراهانش پیش آمده. در نهایت ادیسیوس که همگان گمان می‌نمودند کشته شده، به وطن خود باز گشته و دست متجاوزان را از سرزمین و زن و فرزند خود کوتاه می‌کند.
ادیسه در کنار ایلیاد، دومین اثر حماسی هومر، داستان‌سرای یونانی است. این کتاب که در اواخر قرن ۸ پیش از میلاد مسیح نگاشته شده، یکی از تأثیرگذارترین آثار ادبیات مغرب‌زمین به شمار می‌آید. داستان این کتاب، ماجراهای شاه ادسیوس از ایتاکا و همراهان او پس از جنگ تروآ و بازگشت به وطن است. در بسیاری از زبان‌ها «ادیسه» هم‌معنای سرگردانی و آوارگی است.
################################################

5-

اسم کتاب به زبان اصلی: Война́ и миръ (روسی)
به انگلیسی: War and Peace
به فارسی : جنگ و صلح
نویسنده: Leo Tolstoy (لئو تولستوی)
سال انتشار اولیه: 1865
لینک ها: (1) (2) (3/1) (3/2) (3/3) (4)

این کتاب یکی از بزرگ‌ترین آثار ادبیات روسی و از مهم‌ترین رمان‌های ادبیات جهان به شمار می‌رود. در این رمان طولانی بیش از ۵۸۰ شخصیت با دقت توصیف شده‌اند و یکی از معتبرترین منابع تحقیق و بررسی در تاریخ سیاسی و اجتماعی سده نوزدهم امپراتوری روسیه است و به شرح مقاومت روس‌ها در برابر حملهٔ ارتش فرانسه به رهبری ناپلئون بناپارت می‌پردازد.
منتقدان ادبی آن را یکی از بزرگ‌ترین رمان‌های جهان می‌دانند.
################################################

6-

به انگلیسی: Moby Dick
به فارسی : موبی دیک
نویسنده: Herman Melville (هرمان ملویل)
سال انتشار اولیه: 1851
لینک ها: (1) (2) (3) (4)

این کتاب در فهرست صد کتاب برتر تاریخ به انتخاب گاردین قرار گرفته و دی‌اچ لارنس آن را یکی از شگفت‌آور ترین کتابهای دنیا و بهترین کتاب در مورد دریا خوانده‌است. این کتاب یک سال و نیم طول کشیده‌ است تا به رشتهٔ تحریر دربیاید و تجربیات شخصی ملویل را در دریا و خواندن ادبیات والگیران را تصویر می‌کند. ادبیات الهام بخش او ویلیام شکسپیر و انجیل بوده است. توصیف‌های جزئی و واقع‌گرایانهٔ ملویل از شکار نهنگ و خارج کردن روغن از آن، به آن صورت است که می‌توان حضور در کشتی میان خدمه با فرهنگ‌های مختلف را حس کرد.
################################################

7-

اسم کتاب به زبان اصلی: Divina Commedia (ایتالیایی)
به انگلیسی: Divine Comedy
به فارسی : کمدی الهی
نویسنده: Dante Alighieri (دانته آلیگیری)
سال انتشار اولیه: 1472
لینک ها: (1) :us: - (2) :iran: - (3) :speaking_head: - (4) :spiral_notepad:

این کتاب از زبان اول شخص است و دانته در این کتاب، سفر خیالی خود را به دوزخ، برزخ و بهشت تعریف می‌کند. کمدی الهی یکی از اولین کتاب‌های ادبیات ایتالیا است و از بزرگترین آثار در ادبیات جهان به شمار می‌آید. این کتاب کمک کرد تا زبان توسکانی و شیوهٔ نوشتاری آن به استانداردی برای زبان ایتالیایی تبدیل شود.
در سفر دانته به دنیای پس از مرگ، دو راهنما او را همراهی می‌کنند؛ در دوزخ و برزخ راهنمای او «ویرژیل»، شاعر رومی است که چند قرن پیش از دانته زندگی می‌کرده، و در بهشت راهنمای او بئاتریس پورتیناری است که دانته او را دوست می‌داشته و در کتاب زندگانی نو به شرح عشق خود به او پرداخته‌ است.
دانته در این کتاب از مراحل مختلف دوزخ، برزخ و بهشت می‌گذرد و در این مراحل با شخصیت‌های مختلف تاریخی برخورد می‌کند، تا عاقبت در آخرین مرحله بهشت به دیدار خدا می‌رسد.
################################################

8-

به انگلیسی: Hamlet
به فارسی : هملت
نویسنده: William Shakespeare (ویلیام شکسپیر)
سال انتشار اولیه: 1609

لینک ها: :us: (1) - :iran: (2) - :speaking_head: (3) - :spiral_notepad: (4)

hamlet

هملت را باید مشهورترین نقش نمایشی جهان دانست. علاقه‌ی مردم به شخصیت او و به نمایش‌نامه‌ی شکسپیر که سرگذشت او را باز می‌گوید، از آغاز بسیار بوده و هنوز ادامه دارد. هنوز در باره‌ی این شخصیت کتاب‌ها می‌نویسند و برداشت‌های اجرایی از آن بر صحنه‌ها پرشمار و متفاوت است.
################################################

9-

به انگلیسی: The Road
به فارسی : جاده
نویسنده: Cormac McCarthy (کورمک مک کارتی)
سال انتشار اولیه: 2006
لینک ها: :us: (1) - :iran: (2) - :speaking_head: (3) - :spiral_notepad: (4)

این کتاب، داستان آخرالزمانی را روایت می‌کند. شرح سفر پدر و پسر (که در کتاب هیچ نامی ندارند) در دنیایی تباه. این رمان دهمین کتاب کرمک مک کارتی بعد از رمان جایی برای پیرمردها نیست می‌باشد که برنده دو جایزه ادبی در سال ۲۰۰۷ شد.
################################################

10-

به انگلیسی: Atonement
به فارسی : تاوان
نویسنده: Ian McEwan (ایان مک‌یوئین)
سال انتشار اولیه: 2001
لینک ها: :uk: (1) - :speaking_head: (3) - :spiral_notepad: (4)

این رمان در سال‌های بعد از جنگ جهانی دوم سپری می‌شود و در این میان به خاطرات سال‌های جنگ می‌پردازد.

به نظر برخی منتقدان این اثر بهترین اثر نویسنده شناخته می‌شود که در سال ۲۰۰۱ برنده جایزه بوکر در بخش داستان شد.

مجله تایم در سال ۲۰۱۰ رمان تاوان را در فهرست ۱۰۰ اثر برتر منتشر شده انگلیسی از سال ۱۹۲۳ به این سو معرفی کرد.

در سال ۲۰۰۷ نیز فیلمنامه‌ای از این اثر اقتباس شد و فیلمی با عنوان تاوان به کارگردانی جو رایت ساخته شد.
################################################

11-

به انگلیسی: Empire Falls
به فارسی : سقوط امپراتوری
نویسنده: Richard Russo (ریچارد روسو)
سال انتشار اولیه: 2001
لینک ها: :us: (1) - :iran: (2) - :speaking_head: (3) - :spiral_notepad: (4)

514-iNcz-0L

کتاب سقوط امپراتوری (Empire Falls) نوشته‌ی ریچارد روسو (Richard Russo) در سال ۲۰۰۲ موفق به دریافت جایزه پولیتزر برای بهترین اثر داستانی شد. روسو که در رشته ادبیات انگلیسی تحصیل می‌کرد، زمان کار بر روی رساله دکتری متوجه شد که داستان‌نویسی را به نوشتن مقالات آکادمیک ترجیح می‌دهد، بنابراین هم‌زمان با نوشتن رساله، به تقویت مهارت‌های داستان نویسی پرداخت و موفق به کسب مدرک کارشناسی ارشد نویسندگی خلاق نیز شد. روسو برای مدتی در دانشگاه‌های مختلف به تدریس نویسندگی پرداخت و پس از انتشار سومین کتابش خود را بازنشست کرد تا به صورت تمام وقت به نوشتن داستان بپردازد.

سقوط امپراتوری زمانی نوشته شد که روسو تمام وقت خود را بر نویسندگی متمرکز کرده بود. به عقیده‌ی بسیاری از منتقدان این کتاب ثمره‌ی مطلوبی به شمار می‌آید چرا که بهترین کتاب روسو تا آن زمان است و نظر مخاطبان زیادی را به خود جلب کرد. صاحب‌نظران معتقدند روسو آهسته آهسته خود را به عنوان یکی از بهترین نویسندگان آمریکایی به مردم شناساند و این امر با نوشتن رمان‌هایی درباره‌ی زندگی در شهرهای کوچک و به تصویر کشیدن شخصیت‌هایی که نگرانی‌ها و درگیری‌های واقعی دارند به وقوع پیوست.

سقوط امپراتوری پنجمین رمان روسو است، خواندن این کتاب همانند گپ و گفت با یک دوست قدیمی دانسته شده است. داستان کتاب، ماجرای شهر کوچک صنعتی امپایر فالز است که زمانی موفق بود اما اکنون روزگار سختی را می‌گذراند. این شهر صنعتی توسط چهار نسل از خانواده‌ی مرفه وایتینگ اداره شده است و اکثر اراضی و کارخانه‌ها دارایی خانوادگی آنهاست. شخصیت مرکزی کتاب مرد میانسالی به نام مایلز رابی از طبقه‌ی کارگر است که رستوران امپایر گریل را اداره می‌کند و با دختر نوجوانش در شهر مین زندگی می‌کند. داستان تنها یک پیرنگ را دنبال نمی‌کند بلکه شاخه‌های کوتاه و زیادی از پیرنگ اصلی منشعب می‌شوند.
################################################

12-

به انگلیسی: The Adventures of Augie March
به فارسی : ماجراهای اوگی مارچ
نویسنده: Saul Bellow (سال بلو)
سال انتشار اولیه: 1953
لینک ها: :us: (1) - :speaking_head: (3) - :spiral_notepad: (4)

ماجراهای اوگی مارچ، رمان تربیتی سال بلو و در سال ۱۹۵۳ منتشر شده است، و از نظر بسیاری از منتقدان این رمان تفسیری قرن بیستمی، از شاهکار مارک تواین با عنوان ماجراهای هاکلبری فین است، گرچه به زعم برخی، این رمان حتی بهتر است.

اوگی پسری یهودی-آمریکایی است که در شیکاگو متولد می‌شود و در سال‌های رکود بزرگ رشد می‌کند. او در جوانی به سفرهای زیادی در مکزیک و اروپا می‌پردازد و شغل‌ها، روابط عاشقانه و خصوصیات شخصیتی متفاوتی را تجربه می‌کند.

سال بلو در اوگی مارچ، اثر پر انرژی و زنده‌ای را ایجاد می‌کند و در همان حال تلاش می‌کند تا شیکاگوی دوران کودکی اوگی را با جزئیات بسیار توصیف نماید. همچنان که اوگی رمان را روایت می‌کند، صدای او واقعیت ها و تفکرات فردی را رها می‌کند تا چارچوبی اجتماعی از مکان‌ها و شخصیت ها را در بر گیرد. این سبک صدای آزاد، خلوص و صداقت شرح حال نگاری را هدف قرار داده است ضمنا در همان حال به طور ماهرانه‌ای داستان را روایت می‌کند و حقایق را از خواننده پنهان می سازد.
################################################

13-

به انگلیسی: All the King’s Men
به فارسی : تمام مردان شاه
نویسنده: Robert Penn Warren (رابرت پن وارن)
سال انتشار اولیه: 1946
لینک ها: :us: (1) - :iran: (2) - :speaking_head: (3) - :spiral_notepad: (4)

در سال ۱۹۴۷ وارن برای این کتاب جایزهٔ پولیتزر را به دست آورد، از این کتاب فیلم‌هایی در سال ۱۹۴۹ و ۲۰۰۶ اقتباس شده است، فیلم نسخهٔ سال ۱۹۴۹ این اثر برندهٔ جایزهٔ اسکار بهترین فیلم سال شد، کتاب به عنوان سی و ششمین اثر برگزیده از بهترین رمان‌های قرن بیستم توسط کتابخانهٔ مدرن برگزیده شد، مجلهٔ تایم این کتاب را به عنوان یکی از صد رمان برتر در سال ۱۹۲۳ برگزید.

شرح کوتاهی بر کتاب
این کتاب پن وارن بر اساس یک سری از ماجراهای واقعی نوشته شده و نویسنده با الهام گرفتن از آن وقایع که شامل زندگی یکی از سیاستمداران عوام گرای جنوب آمریکا به نام ویلی استارک در طول دهه ۱۹۳۰ میلادی است، راوی این داستان شخصی است به نام جک بوردن، یک خبرنگار سیاسی که آمده تا به عنوان دست راست فرمانده استارک و در کنار او کار کند، مسیر زندگی حرفه‌ای و سیاسی استارک با داستان جک بوردن بازتابی فلسفی به خود گرفته و به گونه‌ای شامل دو داستان گردیده، داستان ویلی استارک و داستان جک بوردن در یک معنای کلی، کتاب به شکلی بازتاب کنندهٔ کارهای اخیر پن وارن است آنجا که رمان از بازی آیه که وارن شروع به نوشتنش در سال ۱۹۳۶ کرده بود تحت عنوان گوشت افتخار شروع می‌گردد، وارن مدعی بود که که کتاب همهٔ مردان شاه از دید او کتابی نیست که دربارهٔ سیاست باشد.
################################################
این پست به طور مداوم آپدیت خواهد شد
کتاب خوان باشید :slight_smile:

49 پسندیده

سلاااااااااااااااااااام
وای به به چه تاپیک خوبی مرحبا :clap::clap::clap::clap::clap:
شاید باورتون نشه
ولی راستش وقتی بخش هبیت ترکر بولت ژورنالو داشتم می نوشتم
با خودم گفتم چقدر خوب میشد تو تالار علاوه بر اینکه داریم بخش انگلیسی زبان زندگیمون رو مدیریت میکنیم
حالا که دور هم هستیم یسری عادتهای خوبم باهم تمرین کنیم

مثل کتابخونی چه به فارسی چه به انگلیسی
مثل ورزش کردن که برای سلامتی خیلی موثره
مثل سحر خیزی که شاید اگه عادتمون نباشه باعث میشه خیلی تو زندگی عقب بیفتیم
واسه همین میخواستم مقاله ای راجبش بنویسم و در قالب #چالش_ زندگی_مفید استارت بزنم
اما خوشحالم که شما پیش قدم شدید و دغدغه دارین. و چقدر عالی که از 4سالگی کتاب خوان بودین به به :clap::clap::clap::clap::heart_eyes:
من بشدت از این تاپیک استقبال میکنم به شدت و این کتاب رو تو لیست خوندنم میزارم و هر وقت خوندنش تموم شد میام تیک :white_check_mark: میزنم.

اینکه سعی کنیم تا پایان سال 96 تعداد کتابایی که بخونیم رو زیاد کنیم. یا مقید باشیم روزی یک ساعت رو حتما کتاب بخونیم .و حتی لیست بهترین کتابامونو بهم معرفی کنیم چه انگلیسی چه فارسی .
ایشالاه دوستان مشارکت کنند.
ببخشید که طولانی شد
تابلوعه عاشق کتابم نه ؟
تشکر :rose:

13 پسندیده

:blush: :sweat_smile:ممنونم نسیم خانوم

خیلی خوبه که خط فکری دوستانم با خودم یکیه :heart_eyes:

موچکر :blush::baby:t2: :heart_eyes:

خداروشکر که مورد قبولت واقع شده و این نشون میده که چه آدم فرهیخته ای هستی :blush:

همین که بتونم یک نفر رو به کتاب خونی تشویق کنم، برای این دنیام کافیه

جای تبریک داره :clap:

خواهش میکنم :blush: :tulip:

4 پسندیده

سلام واااااقعا جای همچین تاپیکی خیلی تو تالار خالی بود دستتون درد نکنه واقعا من ی چند وقته کتابام تموم شده و دنبال چندتا کتاب قشنگ میگشتم بخونم اما خب من متاسفانه از کتابای الکترونی خیلی خوشم نمیاد و ترجیح میدم کتابو دستم بگیرم بخونم خییییلی حس قشنگ تری بهم میده و خب در جریانید ک چقدم ک گرونه کتابا :persevere::persevere::persevere:
ولی خب خداروشکر نسخه انگلیسی این کتابا خیلی ارزون ترن نسبت ب نسخه های چاپ شده ولی باز متاسفانه در حدی نیستم ک بتونم همچین کتابای خفنی رو بخونم همین الان چار پنج تا کتلب زبان اصلی دارم ک هنوز نتونستم بخونم و هر روز هی نگا میکنم حسرت میخورم ک ای خدا کی بشه بتونم بخونم اینارو :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
راستش من خیییلی کم دیدم پسرا کتاب بخونن و اینکه شما انقد علاقه ب کتاب خوندن دارین باید براتون دست زد :clap::clap::clap: البته شاید من دور و اطرافم همچین ادمایی نباشن و خیلی از پسرا باشن ک عاشق کتاب باشن :sweat_smile::sweat_smile:
بازم کلی ممنون بابت این تاپیک بیییی نظیر :clap::clap:

6 پسندیده

خواهش میکنم محدثه (غزل) خانوم :sweat_smile:

به فروشگاه های (شهر کتاب) مراجعه کنید، پر از کتاب های انگلیسی زبانه ، مطمئن باشید کتاب های سطح خودتون رو پیدا می کنید.

این تاپیک صرفا جهت معرفی کتاب هاست
ولی خب لینک دانلود هم میذارم واسه کسانیی که دوست دارن الکترونیکی شونو بخونن

خخخ، شما لطف دارید، ایشالا اونا هم مشکلاتشون حل بشه که دیگه بهونه ای واسه کتاب نخوندن نداشته باشن :stuck_out_tongue_winking_eye: :stuck_out_tongue_winking_eye:

بازم کلی خواهش :smile: خوبه که خوشتون اومده

4 پسندیده

عجب پستی زدین آقا فرزاد عالیه :clap::clap::clap::clap:
اولین کتابشم که فوق العاده ست. من عاشق کتاب دن کیشوتم. ولی فک کنم انگلیسی خوندنش ی مزه دیگه داشته باشه
جای این پست خالی بود. واقعا دیگه زبان شناس ی مجموعه کامل شده :v::v::ok_hand:

5 پسندیده

ممنون فاطمه خانوم :blush: :blush: :blush:

100% با زبونی که خودتون انتخابش کردید که یادش بگیرید مزه ی دو چندانی داره :blush:

3 پسندیده

منم عاشق این تاپیک هستم, خیلی هم عالی, کتاب جزع اصلی در زندگیه منه و از بچگی کتاب میخوندم, ممنونم که کتابهای خوبی رو مطرح کردین, ولی خب برای من فکر کنم زوده, فعلا باید کتاب داستانهای کوتاه بخونم,
@nasim_yasنسیم جون, خیلی مشتاقم مقاله بنویسی در مورد عادات خوبی که گفتی, خیلی استقبال میشه, در طی راه یادگیری زبان, خیلی خوبه که عادات خوب رو به صورت کاربردی اجرا کنیم, لطفا عادت سکوت رو هم به سحرخیزی و ورزش و… اضافه کنید, مشتاقم مقالتون رو بخونم.

3 پسندیده

خواهش میکنم آتینه خانوم
البته نسخه های فارسی هم در لینک های شماره 2 موجوده

2 پسندیده

ایول چه خوب و باکلاس :ok_hand::ok_hand::ok_hand:

2 پسندیده

فرزاااااااااااد دمتتتتتت گرم شاهی شاه :wink:

راه بنداز دیگه نسیم خانوم
راه بنداز نه نیار…

4 پسندیده

سروری :+1::+1:


4 پسندیده

چشم استاد چشم :joy::grin:
Coming soon

5 پسندیده

متاسفانه اینجا نداره شهر کتاب وگرنه من یه تنه همشو میخریدم :joy::joy: همیشه در حسرت شهر کتاب تهران بودم خیلی کیف میده بری بین این همه کتاب :heart_eyes::joy::joy:

2 پسندیده

البته تهران شهر کتاب زیاد داره
اگه خواستید میتونید از سایت انتشارات جنگل هم آنلاین کتاب بخرید

1 پسندیده

اره ماشالا تهران کلا از هر نظر فراوانیه
بله همون چارتا کتاب رو از انتشارات جنگل سفارش دادم ولی خب نمیدونم داستانای سطح خودمو کجا پیدا کنم

2 پسندیده

من اونموقع که پستت رو خوندم به این مورد دقت نکرده بودم، ببخشید (حواسم پرت بود) :sweat:
اما الان که خوندم عالیه ایده ت :clap:
حتی میتونیم مثل چالش تابستونی شدت، گزارش کار بدیم آخر شب ها

5 پسندیده

فقط میشه گفت فوق العاده س حرکتتون :clap::clap::ok_hand::ok_hand::ok_hand::hibiscus::hibiscus: دست مریزاد

4 پسندیده

وای آقا فرزاد واقعا لقب کاپیتان برازنده شماست.واقعا بودن در کنار دوستان فرهنگی و فرهیخته ای مثل شما باعث افتخاره و چقدر عالی که اینقدر علاقمند به کتابخونی هستید.من خودم خیلی از کتابهای صوتی و اينترنتی لذت نميبردم
من یه کتاب خوان کلاسیک بودم و به شدت مخالف کتابهای صوتی
مرده دست گرفتن کتاب و بوی کاغذ تازه چاپ شده و اون صدای ورق زدن تو سکوت ولی شرایط همیشه یجور نیست.در حال حاضر اگه تو خونه بخوام کتاب دست بگیرم دو تا بچه هام هم میخوان با من بخونن و در نهایت ضمن اینکه احتمال نابودی اون کتاب هست از کتاب هم چیزی نمیفهمی.
ولی از اونجایی که همیشه برای هر مشکلی یه چاره ای وجود داره کتابهای صوتي برای افرادی مثل من مثل آب تو کویر می مونه و واقعا الان دیگه اولین کتابی که میبینم دنبال نسخه صوتیش میگردم .

من بعدا سر فرصت حتما به لینکهایی که گذاشتید سر میزنم فقط یه سوال، الان این کتابهایی که ‌لینکش رو گذاشتید فایل صوتی داره؟

7 پسندیده

لطف دارید سارا خانوم :blush:

شرمنده میفرمایید ثمین خانوم :blush: :sweat_smile:

منم همینطور، چند تا کتاب انگلیسی دارم که1974 چاپ شده، برگه هاش قهوه ای رنگ شده از بس قدیمیه :blush:

حق با شماست، دست اون کسی که ایده ی ضبط کتاب های صوتی رو داده واقعا درد نکنه، تو خیلی از شرایط (مثل شرایط شما) نمیشه کتاب فیزیکی رو دست گرفت و خوند (مثلا موقع قدم زدن تو خیابون)

بله فایل های شماره (3) فایل های صوتی کتاب های مربوطه هستن، البته همشون به زبان انگلیسین
اگه فارسیشون رو میخواین بهم اطلاع بدید، اگه موجود بود براتون میذارم :blush:

2 پسندیده