درود دوستان گل زبانشناس
به چالش صدا خوش آمدید
در اینجا دربارهی کارهای روزانهی خود بگویید، دربارهی داستانی که خواندهاید، دربارهی فیلمی که دیدهاید، دربارهی رخدادهای شگفتانگیز و جالب روزانهی خود بگویید، خاطره بگویید، کوتاه بگویم، هر چه میخواهد دل تنگ تان بگویید، زیرا هدف به چالش کشیدن خود و شکستن یخ گفتار و اسپیکینگ است.
خب برای اینکه به سطح خوبی از زبان برسیم باید بتوانیم و بخواهیم هرروز به انگلیسی سخن بگوییم، پس بهانههایی مانند «وای روی ام نمیشود، من هنوز دایرهی واژگان ام اندک است و نمیدانم و کسی نیست با او بسخنم و…» نداریم، همهی این بهانهها را تا چند روز قبل، پیش میگرفتیم. از دوستان خواهش دارم همه و همه شرکت کنند تا با همکاری شما چالشی پربار برای خود و دیگر دوستان بسازیم.
برای بسامان بودن چالش، هنجارهای آن را ارج بنهیم تا با شتاب و آسودگی بهتری به هدف خود دست یابیم:
1.هر سدایی که فرستید کمتر از 2 دقیقه باشد.
-
به جز سدا چیزی نمیفرستیم.
بازخوردهای مان را نیز با صدا خواهیم فرستاد، هنگام بازخورد دوستان را منشن کنید.
NO TEXT ALONE, PLEASE
TEXT AS CAPTION FOR YOUR VOICE IS RECOMMENDED
3.هر سدایی که میفرستید همراه با توضیح باشد و بنویسید که دربارهی چیست… بگویید که آیا دربارهی بازگویی داستان کوتاه(مینی استوری) است، دربارهی فعالیتهای روزانه و یا یک خاطره است، یا یک بازخورد به صدای دوستان یا دیدگاهی دربارهی چیزی دیگر است.
4.از همه ارشمندتر این است که این یک همپویی و چالش روزانه است. پس روزانه شرکت کنید.
Let’s participate to this challenge everyday.
دوستان فعال و دوستانی که در چالش پیشین شرکت داشتند را منشن میکنم تا فعالیت و پویایی شان را در اینجا پیگیر باشیم:
@R.min @fatemeh74
@mostafa.76 @atineh1967 @a.bayani @delshah @masome2 @saeed_95 @mitra9 @tatym @terme.javadi4878 @Gheidar1 @afarkhani @pari @elahe1376 @zaara1 @mohsenizadi @mahdi_jokar @farokhvand @maryam
~fatemeh_baghdadi
:
voice1
~mostafa.76
:
voice 1
~masome2
:
voice 1
~mahdijokar1.14
:
voice 1