درود دوستان گل زبانشناس
به چالش صدا خوش آمدید ![]()
در اینجا دربارهی کارهای روزانهی خود بگویید، دربارهی داستانی که خواندهاید، دربارهی فیلمی که دیدهاید، دربارهی رخدادهای شگفتانگیز و جالب روزانهی خود بگویید، خاطره بگویید، کوتاه بگویم، هر چه میخواهد دل تنگ تان بگویید، زیرا هدف به چالش کشیدن خود و شکستن یخ گفتار و اسپیکینگ است.
خب برای اینکه به سطح خوبی از زبان برسیم باید بتوانیم و بخواهیم هرروز به انگلیسی سخن بگوییم، پس بهانههایی مانند «وای روی ام نمیشود، من هنوز دایرهی واژگان ام اندک است و نمیدانم و کسی نیست با او بسخنم و…» نداریم، همهی این بهانهها را تا چند روز قبل، پیش میگرفتیم. از دوستان خواهش دارم همه و همه شرکت کنند تا با همکاری شما چالشی پربار برای خود و دیگر دوستان بسازیم.
برای بسامان بودن چالش، هنجارهای آن را ارج بنهیم تا با شتاب و آسودگی بهتری به هدف خود دست یابیم:
1.هر سدایی که فرستید کمتر از 2 دقیقه باشد. ![]()
- به جز سدا چیزی نمیفرستیم.
بازخوردهای مان را نیز با صدا خواهیم فرستاد، هنگام بازخورد دوستان را منشن کنید.
NO TEXT ALONE, PLEASE ![]()
TEXT AS CAPTION FOR YOUR VOICE IS RECOMMENDED
![]()
3.هر سدایی که میفرستید همراه با توضیح باشد و بنویسید که دربارهی چیست… بگویید که آیا دربارهی بازگویی داستان کوتاه(مینی استوری) است، دربارهی فعالیتهای روزانه و یا یک خاطره است، یا یک بازخورد به صدای دوستان یا دیدگاهی دربارهی چیزی دیگر است.
4.از همه ارشمندتر این است که این یک همپویی و چالش روزانه است. پس روزانه شرکت کنید. ![]()
Let’s participate to this challenge everyday.
دوستان فعال و دوستانی که در چالش پیشین شرکت داشتند را منشن میکنم تا فعالیت و پویایی شان را در اینجا پیگیر باشیم:
@r.min @fatemeh74
@mostafa.76 @atineh1967 @a.bayani @delshah @masome2 @saeed_95 @mitra9 @tatym @terme.javadi4878 @Gheidar1 @flickering-squire @pari @elahe1376 @zaara1 @mohsenizadi @mahdi_jokar @farokhvand @maryam
~fatemeh_baghdadi:
voice1
~mostafa.76:
voice 1
~masome2:
voice 1
~mahdijokar1.14:
voice 1
voice 2
~farokhvand:
voice 1
چشم به راه همهی دوستان هستیم…