سلام، شاید برای شما هم پیش اومده باشه وقتی که دارید تو اینترنت میچرخید دوست دارید معنی یه سری از کلمه ها رو بدونید و چون شاید حوصله تون نگیره و یا وقتتون رو میگیره یا …
این اکستنشن به شما کمک میکنه تا فقط با کلیک روی کلمه معنی فارسیش رو خیلی سریع ببینید
برای نصب و تنظیم این اکستنشن نیاز به گوگل کروم دارید
1- خب ، برای اولین حرکت، شما باید این اکستنشن رو روی کروم تون نصب کنید برای این کار وارد این لینک بشید و رو اون قسمتی که قرمز کردم کلیک کنید تا شروع به دانلود بشه و به رنگ سبز در بیاد
4- خب تمومه
حالا اگه هر جمله ای رو خواستید می تونید کل متن رو هایلایت کنید و ترجمه ش رو مثل عکس زیر ببینید (معمولا مثل گوگل ترنزلیت قرو قاطی ترجمه نمیکنه)
این نکته خیلی خوبه
اگر هم خواستید می تونید با کلیک چپ روی هر کلمه معنی تکی اون کلمه رو ببینید
عالی بود.دقیقا نیاز داشتم بهش
البته من قبلا دیکشنری نارسیس رو لب تابم نصب بود که وقتی بازش میکردم به صورت خودکار هر متن انگلیسی رو در حال خوندنش بودم اگه موس روش میرفت معنیشو نمایش میداد.
ولی خب ویندوز ریختم پاک شد و سیدی شم یافت نشد
ممنونم از شما آقای فرزاد که این بازآوری تاپیکهای مفید رو انجام میدهید.
من هم اگر ان شاالله شرایطم یکی دو هفته دیگه خوب بود حتما یه روش یادگیری لغات رو دوست دارم معرفی کنم که برای خودم واقعا موثر و لذت بخش بوده.
با آرزوی موفقیت و شادی برای همه.
سلام اقا فرزاد این افزونه انگار دیگه کار نمیکنه متاسفانه. غیر از این چیز جدید تری سراغ دارید؟
من دوست دارم مثلا لغات رو تحت وب هایلایت کنم .معنی جمله رو همون زیرش بتونم بخونم.راهی هست؟