رابرت گرین اصولا کتابی بنویسه مستقیماً و رک مینویسه.
درباره این کتاب نمیشه ملو رفتار کرد. چون درباره قدرته و قدرت چیز تمیزی نیس. آمریکایی ها یه مثل دارن که میگن:
Power corrupts; absolute power corrupts absolutely’
همه به این کتاب میگن شیطانی چون داره یه سری حقیقت رو درباره بدست آوردن قدرت بیان میکنه و به قول شما دستور العمل میده. چون ما ذاتاً آدمای خوبی هستیم. ولی نمیشه به شیر گفت داداش یکم آروم تر آهو رو بخور.
میشه این کتابو خوند و یه چند گامی به عقب برداشت و تصویر بزرگتر رو دید. اینکه چطوری ما از خیلی از مردم ضعیف تریم و اونا از ما قوی ترن و چطور قدرت ها به چه شکلی تقسیم شدن.
یه جورایی این کتاب شخص سومه. انگار یک شخص قدرتمند به شما داره میگه چطور شما رو کنترل میکنه. الان مثلا تو همین نقل قولی که شما گرفتید
شهرت مهم است، با زندگیتان از آن محافظت کنید
یک شخص قدرتمند بدون شهرت قدرتی نخواهد داشت. غیر از اینه؟ مثلا یه مثال بزنیم. لوئی سی کی که تازگیا یه سری کارای غیر اخلاقیش بیرون زد. خب قبل از اون مردم چقدر بهش توجه میکردن الان چقدر؟
شهرت بره قدرت هم میره.
توجه = پول، قدرت
توجه اصل موفقیته. میخوای پولدار شی باید مردم ببیننت. به هر قیمتی؟
یه سرچ کوچولو به شیوه رئیس جمهور شدن ترامپ بزنید متوجه میشید جلب توجه چقدر تو برد و قدرت شما حیاتیه.
ترامپ تقریباً با دلقک بازی رئیس جمهور شد. با ساخت شعار های مسخره برای سایر کاندیدا ها، جوک ها و …
اگه تو یه شرکت یا اداره یا هر چی کار کنید این مورد رو حتما تجربه کردید. شمایید که دارید کارارو انجام میدید ولی اعتبار شرکت واسه شما نیست.
این یه مثال خیلی کوچیکه. تو سیاست از این موارد زیاده.
این که کلا یه راهنمایی مثبته
و ادامه نقل قول که میشه یکم به شکل عمیق تر بهشون نگاه کرد. این کتاب 24 ساعته ولی نباید 24 ساعته خونده شه. یکم باید عمیق تر خونده شه.
حالا یکی ممکنه خودشو مخاطب قرار بده و بخونه که شاید خوشش بیاد یا خیلی بدش بیاد.
یکی ممکنه برای درک قدرت اینو بخونه که چطور مثلا دارن توسط اطرافیان و سیاست و… کنترل میشن
خوندن این کتاب حتما حتما توصیه میشه چون دنیا اینجوری کار میکنه. جهان از قانون جنگل پیروی میکنه پس باید همونجوری داخلش کار کرد.
من همین قضیه جاسوس و… رو عمیقاً درک کردم. اگه طرف به قدرت نرسه لا اقل از شما قدرت رو خواهد گرفت. پس نمیشه به همه اعتماد کرد.
حتی اگه خودتون به دنبال قدرت نیستید میتونید با این کتاب یاد بگیرید به دیگران قدرت ندید.
فک کنم باید نقد و بررسی این کتابو خودم دست بگیرم
تا عید نوروز یه تاپیک کامل میزنم ( شایدم بعد عید)
باید مثل کتاب کیمیاگر خوب خونده شه و نکاتش استخراج شه و خوب تحویل مخاطب داده شه. معرفی رو که فرزاد زحمتشو کشید. میمونه نقد و بررسی که باید کامل و دقیق باشه.