بحث و گفتگو «چه منابع فرعی موجود است؟»

![image](upload://u3u4iiNscrCtuTPHBUbe52XBqQJ.png)

سلام
امروز قصد دارم درباره این موضوع با هم به بحث بپردازیم که در کنار مجموعه درسهایی مثله انگلیسی قدرت یا داستان های واقعی یا هر چیز دیگه که میشه همه جا از جمله اپلیکیشن زبان شناس پیدا کرد صحبت کنیم.

مطمئناً خیلی از شما با انگیزه وحشتناکی شروع به یادگیری زبان می کنید و به مرور زمان انگیزتون افت می کنه یکی از دلایل اون میتونه مجموعه ای که انتخاب کردید باشه مثلا فرض بگیریم شما انگلیسی قدرت رو انتخاب کردید و وقتی به درس 8 می رسید دیگه انگیزه ی درس اول رو ندارید چون موضوعات داخل درس براتون جذاب نیست

پس یکی از راه های بالا نگه داشتن انگیزه مقوله جذابیته. خیلی از ماها میدونیم که انگلیسی قدرت و داستان های واقعی و … منابع خوبی برای ما هستند و به پیشرفت ما کمک می کنند ولی برای بالا نگه داشتن انگیزمون در زمان استفاده از این منابع چه کار باید کرد ؟
یکی از راه هایی که میشه پیشنهاد کرد اینه که در کنار این مجموعه ها از منابع فرعی استفاده کنید، استفاده از منابع فرعی می تونه برای شما سود های زیادی داشته باشه

مثلاً اینکه بیشتر درگیر انگلیسی هستید و صد در صد موجب میشه که مطالب بیشتری به مغزتون اضافه کنید یا انگیزتون رو بالا نگه دارید و خیلی چیز های دیگه.

خب این ها گفته شد بیایم کمی جزئی تر به بحثمون ادامه بدیم. مطمئنا خیلی از شما شده که به سمت منابع فرعی رفتید ولی انگیزتون به شدت افت کرده دلیل اون چی میتونه باشه؟ یکی از دلایل مهم این قضیه میتونه انتخاب نادرست اون منبع باشه براتون یک مثال میزنم
شما وارد باشگاه بدنسازی میشید و میخواین که حرکتی مثله پرس سرشونه با دمبل بزنید هممون میدونیم که با تمرین کردن پیشرفت می کنیم ولی سوال من اینجاست آیا اگر تمام مدت اشتباه بزنید پیشرفت میکنید؟ (داداش داری اشتباه میزنی :expressionless: ) نه!!! علاوه بر اینکه پیشرفت نخواهید کرد بلکه به مفاصل خودتون هم آسیب خواهید زد.

پس اول از همه باید بدونیم که چه چیز هایی برای درست انتخاب کردن منبع فرعی معیار حساب میشه تا خدایی نکرده انتخابمون نادرست نباشه و به زبان آموزیمون آسیب نزنه. این آسیب ها امکان داره از جنبه روانی ( کمبود انگیزه، خستگی، استرس و…) یا از جنبه کلامی در زمان استفاده از زبان باشه.

چه معیار هایی برای انتخاب منبع فرعی ملاک هست؟

1.جذابیت: مهم ترین معیار، معیار جذابیته، چه کسی از گوش دادن یا خوندن مطلبی که خیلی دوست داره خسته میشه؟ علاوه بر اینکه خسته نمیشه به کارش هم ادامه میده.

![image](upload://250Xkd1QDVA0oxdGInmEDkbWtRB.jpg)

2.کاربردی بودن: همونطور که گفتم انتخاب یک منبع اگر درست نباشه بهمون آسیب می زنه، پس باید دنبال مطالبی باشید که بهتون کمک کنه( جلوتر زمانی که منابع فرعی معرفی میشن بیشتر درباره این موضوع صحبت میکنم)

![image](upload://MJ4P6xS9Lib4PcmGsDXsn5yOia.jpg)

3. احساس: در زمان استفاده از این منبع چه حسی خواهید داشت؟ آیا احساس راحتی دارید؟ یا منبع به شدت سخته
این سه معیاریه که معمولا من برای انتخاب منبع فرعی از اون استفاده می کنم، شما چه معیاری میتونید به این لیست اضافه کنید؟

![image](upload://yyQ8ZiDxBkYMuOssvD3s8Z24fiW.jpg)

منابع

منابع فرعی به دو بخش می تونیم تقسیمش کنیم 1. خواندنی 2. شنیدنی یا دیدنی یا هرجفت :smile:

![image](upload://eMgUBWBkOExlRza9LF88tmihqKJ.png)
**خواندنی**:

وقتی صحبت از خوندن میشه همگی فکرمون به سمته کتاب میره و تمام انرژیمون خالی میشه مخصوصا که خیلیامون حوصله خوندن هر کتابی رو نداریم ولی خوبه که بدونیم خوندن فقط بسته به کتاب نیست خیلی منابع دیگری وجود داره که میتونیم بخونیم و ازشون لذت ببریم. که البته خود کتاب ها هم انواع مختلفی دارند.

1. کتاب های درسی: برای زبان آموزان کتاب های درسی به هیچ وجه نمیتونن جذاب باشن یا لااقل برای اکثریت این موضوع صادقه. و اینجوری بگم که دقیقا به مفصلتون در باشگاه یادگیری زبان آسیب میزنه. منظور من از کتاب های درسی textbook ها هستند پس خواهشی که دارم به هیچ وجه در کنار منابعی از قبیل انگلیسی قدرت و داستان واقعی از اینها استفاده نکنید. چرا؟ چون فلسفه ی این درسا با این کتاب ها زمین تا آسمون فرق داره و مغزتون رو درگیر و گیج می کنه مثله این میمونه که شما بخواید با جفت پاتون به توپ فوتبال شوت بزنید خب مشخصه که توپ اندازه زمانی که با یه پا شوت می زنید سرعت و قدرت نخواهد داشت. پس کتاب های درسی بای بای.

2.کتاب داستان ها: اگه شما علاقه ی زیادی به داستان خوندن دارید این منبع میتونه برای شما بسیار مناسب باشه که البته کتاب داستان یکمی کلیه پس بیاین جزئی ترش کنیم

![image](upload://7qGBNgL4YiywJl5ZlGlPwqDnSgh.png)

2.1: کتاب داستان های سنتی: البته این کلمه سنتی رو خودم اضافه کردم و نمیدونم دقیق چی میشه نام گذاری کرد ولی کتاب هایی که با موضوعات مختلف وجود دارند( از جمله عاشقانه، ترسناک، خنده دار، غم انگیز، راز آلود و…) که معمولا بیشترشون متنی هستند و دارای تصویر کمی می باشند. این کتاب ها برای تقویت توانایی خوندن و دشت واژگان عالی اند

![image](upload://uvE9duDPtZhF1tjJ8GBMQrB6m84.jpg)

2.2: کتاب های مصور ( Comic Books): یکی از مهم ترین کتاب هایی که به من در ضمینه سرگرمی و یادگیری زبان طی سال های گذشته کمک کرده همین کتاب های کامیک بوده که خیلی خلاصه بهتون بگم میشه داستان هایی که طراحان غربی ( اروپایی و آمریکایی) اون رو می کشن و ماجرا بر روی تصاویری کشیده شده برای ما تعریف می کنند. معمولا این کتاب ها شامل مکالمات روزمره و اصطلاحات خیابونی اند پس برای دشت واژگان خیلی مناسب هستند.

![image](upload://iZY1C5K3XUHTPFUVtrQIjps2DrT.jpg)

2.3: کتاب های مانگا: بیاین یکم بریم تو آسیا بچرخیم چطوره یکم با استایل شرقی آشنا بشیم؟ مانگا ها توسط طراحان عموما ژاپنی به تصویر کشیده میشن و در 90 درصد حالات به زبان ژاپنی هستند که معمولا مردم اونا رو ترجمه می کنند و به اشتراک می زارند. این هم منبع بسیار خوبی برای بالا بردن توانایی خوندن و دشت واژگان هستش ولی دنبال مانگا هایی باشید که توسط مترجمین حرفه ای ترجمه شده باشند.( معمولا اکثر مانگاهایی که خوندم مشکلی نداشتن پس مانگا دلتونو نزنه)

![image](upload://tDGGVOGz0sgeGU8ziHeNr21eBGs.jpg)

3.مقاله ها و مطالب آموزشی: این هم موضوعی فوقالعاده ارزشمند برای دوستانی میتونه باشه که دنبال زدن دو نشون با یک تیرند که من اینجا یک موضوع رو بیان کردم. مثلا شما دوست دارید که درباره بازی سازی مطلب بخونید و آموزش ببینید. خب پس میاید دنبال آموزش های مختلف مربوط به بازی سازی میگردید کافیه که تو گوگل یه سرچ کوچیک انجام بدید و بوووم کلی مطلب آموزنده براتون پیدا میکنه حالا هم زمان که شما دارید انگلیسی مطالعه می کنید در باره بازی سازی هم مثلا دارید مطلب یاد میگیرید. عالیه؟ نه؟ حالا شما چه موضوعی دوست دارید؟ شاید دوست دارید که درباره زندگی و سلامتی مطلب بخونید هر موضوعی که دوست دارید رو سرچ کنید و همون رو بخونید و لذت ببرید.

![image](upload://9ACsTiWQIvNYXsafewtdbYdJ4CN.jpg)

4.اخبار: یکی از مطالبی که میتونیم به عنوان منبع ازش یاد کنیم اخبار هاست. مثلا سایت goal.com عاشق فوتبالی؟ به جای ورزش3 یا 90 برو تو سایتهایی مثله همین سایت بگرد و اخبار مربوط به ورزش رو دنبال کن. حالا شاید یکی حوصله نداره ورزش بخونه کافیه دوباره از گوگل استفاده کنید و سایت های خبری مربوط به علایق خودتون رو پیدا کنید. خوبیه این منبع اینه که معمولا روزانه میتونه برید چک کنید و هر روز مطلب جدید بخونید

![image](upload://2axKYirxdVRdNmxGlJi5ippg81X.jpg)

شنیدنی یا دیدنی یا هرجفت

خب حالا می رسیم به شنیدنی یا دیدنی یا هرجفت. منظور من از این جمله اصلا چی هست؟ هیچی نیست فقط نمیخواستم از کلمه صوتی و تصویری استفاده کنم پس منبع فرعی شماره دو شما میتونه صوتی و یا تصویری باشه چی انتخاب میکنید؟

![image](upload://1jgMHaZK8DXRleB5MDYYlvfCtl0.jpg)

صوتی:

![image](upload://cAWQWDzatUcdx28gyolYzl3pELB.jpg)

1.کتاب های صوتی: اگه وقت خوندن کتابی ندارید چطوره که بهشون گوش بدید، امکان داره کتاب سنتی که مثلا خریدید یا دانلود کردید دارای فایل صوتی باشه ( حتی اگه دارید چشمی هم میخونید خوبه که صوت رو هم پخش کنید تا ازش لذت بیشتری ببرید.) میتونید مثلا توی ماشین یا زمانی که پیاده روی دارید می کنید اون داستان مورد علاقه با ژانر مورد علاقتون رو پخش کنید و با هندزفری یا هر چیزی که دوست دارید بهش گوش بدید. بعضی کتاب های هستند که کلا صوتی هستند مثله بیشتر کتاب های آقای آنتونی رابینز. سایت میخواید که کتاب صوتی رایگان بده ؟ از librivox.org استفاده کنید. این کتاب ها برای تقویت قدرت شنیداری شما بسیار مناسب هستند و اینم بدونید که گوش دادن به کتاب های صوتی نیاز داره که سطح مناسبی نسبت به اون کتاب داشته باشید پس در انتخابتون دقت کنید.

![image](upload://65uuAAcboLya8bhfoG0Kvi8aaDN.png)

2.پادکست ها: یکی از منابع بسیار عالی برای گوش دادن به انگلیسی پادکست ها هستند. مطالبی که با انواع موضوعات ارائه میشن ( خبری، جوک، آموزشی، هنری، ورزشی و …) https://soundcloud.com استفاده کنید که البته متاسفانه یا اونا مارو فیلتر کردن یا ما اونارو که از این دو حالت خارج نیس :smiley: ولی مهم نیست می تونید از Itunes یا خیلی سایت های دیگه برای گوش دادن به پادکست ها استفاده کنید کافیه که یه سرچ کوچیک انجام بدید. این موضوع به شما در تقویت قدرت شنیداری بسیار کمک میکنه

![image](upload://ugsn0dPv5xGiNtUqua3ZtqMuoPg.jpg)
**3.مطلب صوتی مورد نظر رو خودتون بسازید:** چی میتونه از چیزی که خودتون انتخاب می کنید و درست می کنید بهتر باشه؟ منظورم این نیست که خودتون صدای خودتون رو ضبط کنید. اشتباه نکنید. منظورم اینه که مثلا از یک فیلمی یا برنامه ای یا هر چیز دیگه ای که طرف داخلش انگلیسی زبانه بخشی رو بردارید تبدیل به فایل صوتی کنید و هر روز از گوش دادن بهش لذت ببرید ولی توجه داشته باشید که هر کلیپی که می سازید بهتره از 3 دقیقه تا 15 دقیقه باشه نه کمتر نه بیشتر. چون میخواید حداکثر تمرکز رو بر روی همون دقایق بزارید و ازش بیرون نیاید. مثلا خود من از استند آپ کمدی لویی سی کی خیلی خوشم میاد پس 10 دقیقه 10 دقیقه استند آپ هاشو کات می کنم و با نرم افزار Aiseesoft Total Media Converter اونارو تبدیل به فایل صوتی کرده و هر روز بهشون یک بار گوش میدم و کلی می خندم و لذت میبرم. ([برای آموزش تبدیل فایل ها اینجا کلیک کنید](https://talk.zabanshenas.com/t/topic/783))
![image](upload://rY0aLSD5GBYpN8LtmPbtYWJ8VRk.jpg)

تصویری:

![image](upload://ugWYBM7u06RkHhuQU6VcVhTvuqZ.jpg)

1.آنلاین: کافیه تو سایت هایی مثله یوتیوب بگردید و علایقتون رو سرچ کنید و هم زمان که از دیدن کلیپ لذت می برید انگلیسی هم یاد بگیرید و جالب توجه که الان یوتیوب قابلیت زیرنویس ماشینی هم داره یعنی کافیه که رو آیکون cc کلیک کنید تا براتون همزمان که ویدیو پخش میشه زیرنویس هم بالا بیاد که 95 درصد زیرنویس ها درست هستند. خوبیه این منبع اینه که هم میتونه آموزشی و هم سرگرمی باشه و زبان کلیپ هایی که انتخاب می کنید هم انگلیسیه. پس در نتیجه قدرت شنیداری بالا میره

![image](upload://bbqh9q3gJNOzf4m5fz1FQ4iJw6F.jpg)

2. از طریق فیلم ها, سریال ها، برنامه ها و…: همونطور که داخل سایت زبانشناس هم توضیح داده شده یکی از بهترین روش ها برای یادگیری دیدن فیلم هاست ولی به شیوه درست پس میتونید از روش زبانشناس برای دیدن فیلم ها استفاده کنید و لذت ببرید. توجه داشته باشید که فیلم هاتون رو به پارتهای کوتاه تقسیم کنید و برای هر کدوم یک هفته وقت بزارید. فیلمی هم انتخاب کنید که از فاکتور کابردی بودن و جذابیت پیروی کنه.

![image](upload://ualgpXzdLniKFbXpRk2UQ3QjTYQ.png)

3.بازی ها: این یه مورد باید تو انتخابش دقت شه سبکی که بیشتر به انگلیسیتون کمک میکنه سبک RPG هستش که اصولا شما دائم نیاز به جواب دادن به سوالات و انجام کارایی که در بازی ازتون میخوان هستید بازی هایی مثله Sims یا harvest moon یا از این قبیل بازی ها بهتون میتونن کمک زیادی کنن مخصوصا که متنی هستند و دارای تصاویری برای رسوندن منظور بازی می باشند

خیلی خب این مطلب کاملا از جانب من مورد بحث قرار گرفت ولی نکته آخر که باید بیان بشه اینه

وقتی که شما مطلبی رو انتخاب می کنید گفتم که باید کاربردی باشه یعنی چی؟ براتون با یک مثال توضیح میدم

دیدید که گفتم از لویی سی کی برای ساختن فایل صوتی خودم استفاده میکنم چرا مثلا از دیو شپل استفاده نمیکنم ؟ دلیلش اینه که لویی طرز حرف زدنش واضحه و صدای رسایی داره برخلاف مثلا دیو شپل که لحن صحبت کردنش کاملا گنگه و به اصطلاح به لهجه بچه لاتای خیابونی حرف میزنه که باعث میشه مغز منی که با این لحن آشنا نیستم پر از سوال بشه پس انتخاب ما برای منابع باید طوری باشه که کاربردی باشن

هر منبعی که استفاده می کنید سعی کنید از تک تک لحظاتش لذت ببرید اصلا طوری نباشه که انگار برای انگلیسی خوندن دارید ازش استفاده می کنید. فقط و فقط لذت… می خواید بشنوید کسی رو انتخاب کنید که صداش براتون دل نشینه…می خواید فیلم یا کلیپی ببینید؟ کسی رو انتخاب کنید که با دیدنش دوست دارید اون فیلم رو بار ها و بار ها تکرار کنید( مثله من که عاشق تام هنکسم)…می خواید کتاب داستان بخونید؟ ژانری رو انتخاب کنید که براتون لذت بخشه و شما رو محو خودش میکنه…در کل عاشق منبع فرعی و منبع اصلی خودتون باشید و از روند یادگیریتون لذت ببرید و یادتون باشه روند یادگیری حداقل 6 ماه تا 12 ماه هستش پس برنامتون رو برای 6 تا 12 و بیشتر بچینید و به خودتون استرس وارد نکنید چون قراره فقط و فقط لذت ببرید.

نظر شما درباره منابع فرعی چیه؟ آیا شما هم منبعی دارید که دوست دارید با بقیه به اشتراک بزارید؟ آیا تجربه خوب و بدی از منابع فرعی دارید؟

پس وارد بحث بشید و اجازه بدید همه استفاده کنیم.

44 پسندیده

با این توضیحات کامل چه چیزی میتونیم اضافه کنیم.
من بیشتر تاکیدم روی مطالعه منابع اصلی (مقاله،ویدیو،طنز،کتاب) در زمینه های هست که علاقه دارم.
تجربه من اینه که در واقع هرچه به منبعی که دارم میخونم،میبینم یا میشنوم “آگاهانه” تر دقت کنم،بازدهیم کمتر میشه.
در واقع زبان رو ابزاری کردم برای رسیدن به آگاهی بیشتر درباره موضوع مورد مطالعم. خود زبان هدفم نیست.

موضوع بعدی اینکه در علم روانشناسی اون چیزی که از چند کانال حسی همزمان درک میشه تاثیرگذاری بسیار بیشتری داره از مطلبی که فقط از یک کانال وارد میشه.
زندان انفرادی یکی از بدترین شکنجه ها برای انسانه. در تاریکی حس بینایی رو میگیره،با کم غذا دادن حس چشایی لنگ میشه،حس لامسه و بویایی هم محدود میشه. ذهن انسان هم طوری فرگشت یافته که باید مدام بهش خوراک برسه و اگر نرسه خودش شروع میکنه به ایجاد موهومات!
یک مورد دیگه دیدن سرابه که در واقع توهمیه که از عدم وجود استفاده کامل از حس بینایی به وجود میاد و ذهن شروع میکنه به ساخت موهومات.
غرض از این بحث اینکه به اهمیت حواس در انتقال مفاهیم به ذهنمان آگاه باشیم. بهترین منابع برای درک بیشتر یک زبان جدید منبعیه که همزمان چندین حس رو باهم درگیر میکنه.
مثلا فیلمی که شدیدا بهش علاقه مند هستیم حس بینایی و شنوایی رو همزمان درگیر میکنه.
حالا شاید درک این موضوع ساده بشه که چرا یک بچه ۷/۸ ساله در کشور انگلیس از اساتید باتجربه زبان انگلیسی کشورهای دیگه هم بدون سعی و زحمت انگلیسی صحبت میکنه چون در طول دوران رشدش بدون استثنا تمام حواس رو برای شروع صحبت کردن به کار گرفته.

29 پسندیده

یکی از بهترین نقل و قول هایی که تو اینترنت شنیدم بود
واقعا بابت شرکت در بحث ازتون ممنونم
نمره این نقل قول بیسته مخصوصا که نگرشی مناسب از زبان دارید
نگرش استفاده و ابزار، این خودش فوق العادست
زبان واقعا یک ابزار برای ارتباط، یادگیری، فهمیدن و…
ما باید یاد بگیریم ک دیدمون رو نسبت به زبان تغییر بدیم تا با زبان خوش بگذرونیم
مهم نیست چقد زبان بلدید مهم نیست چقد آگاهی دارید وقتی که از ابزار زبان استفاده می کنید اون وقته که لذت واقعی رو حس می کنیم

13 پسندیده

آقا کامبیز دیگه همه گفتنی ها رو گفتی چیزی برای ما نذاشتی :joy:

من لازم میدونم که یکی دو نکته رو بگم. به نظرم مشکل افرادی که میخوان زبان یاد بگیرن منابع (چه اصلی چه فرعی)‌ نیست. اتفاقا با توجه به اینکه خوشبختانه یا متاسفانه قانون کپی رایت در کشور ما رعایت نمیشه، افراد با ازدیاد منابع مواجه هستن تا کمبود اون. مثلا میبینی یه نفر ده ها و یا حتی صدها گیگ! منبع فقط برای زبان انگلیسی دانلود کرده و در هارد اکسترنال قرار داده اما همگی دارن خاک میخورن.

این ازدیاد منابع خودش باعث سردرگمی و وسواس دوبرابر برای پیدا کردن منابع بیشتر میشه. این موضوع رو برای دیگران نمیگم. من خودم هنوز هم که هنوزه کلی منبع در هارد اکسترنال دارم پاک نکردم. :joy: و کلی منبع و درس هست که هنوز به اپلیکیشن زبانشناس اضافه نکردم. یکی اینکه وقتشو ندارم و دوم اینکه میترسم زبانشناس هم دچار ازدیاد منابع بشه. چون معتقدم همین منابع فعلی اگر به خوبی خونده بشه در حدی هست که زبان آموز رو به سطح پیشرفته برسونه.

بنابراین نکته اول اینکه توصیه میکنم منابع اصلی رو در دو یا سه منبع خلاصه بکنین و تمرکز اصلی روی این منابع باشه. مثلا منبع ۱- اپلیکیشن زبانشناس :sunglasses: منبع ۲- سریال فرندز و منبع ۳- کتاب داستان جیمز و هلوی غول پیکر

نکته دوم اینکه همونطور که در این نوشته گفتم. معمولا ۸۰ درصد کارهایی که افراد انجام میدن طبق قانون پارتو بیهوده هست. بنابراین با شناسایی این کارها و پیدا کردن آلترناتیو، از این هشتاد درصدی که داره تلف میشه، میتونیم به نحو احسن استفاده کنیم. مثلا یک نمونه بارزش در شهرهای بزرگ مثل تهران تلف شدن وقت در ترافیک هست. که به راحتی میشه با گوش دادن به پادکست ها و موارد جذاب دیگه به انگلیسی این وقت رو پر کرد.

و نکته سوم که شما هم به نحوی به اون اشاره کردین بعضی عادت هایی هست که داریم. مثلا ورزش۳ رو زیرو رو میکنیم. یا سایتهای خبری خیلی میخونیم. همونطور که شما اشاره کردین به جای این کار میشه این عادت رو به یک عادت خوب تبدیل کرد. یعنی همون مواردی که شما گفتین. سایتهای خیلی خوب خارجی در رابطه با اخبار ورزشی و سیاسی و … . روش تغییر عادت غیر مفید به مفید رو هم اینجا کامل توضیح دادم.

این سه نکته ای بود که به ذهن بنده میرسید.

اما پیشنهادی هم دارم و اون اینکه خود شما و دیگر افرادی که علاقه مند هستین این منابعی که فرمودین رو در تالار قرار بدین. مثلا تیکه هایی از همون استند آپ کمودی که گفتین که فکر میکنین برای دیگران هم جالب هست با توضیحات تو همین فروم بذارین که بقیه استفاده کنن. البته منظورم این نیست یه گیگ فایل جمع بشه و برای دانلود قرار داده بشه. همون بهترین تیکه ها از هر مورد در حد تعداد انگشتان دست که بقیه با موضوع آشنا بشن کافی و بسیار خوب هست.

برای آپلود ویدئو سایت آپارات خوبه ولی چون https نداره نمیشه به خوبی تو این فروم استفاده کرد. جدیدا سایت https://streamable.com رو دیدم فکر کنم خیلی ساده باشه.

برای آپلود فایل صوتی اکثر چیزایی که دیدم فیلتر بودن. اگه کسی پیشنهادی داره بگه.

بنابراین فایل های کوتاه ویدئویی و صوتی رو در فروم با توضیحات قرار بدین که بقیه هم با این نوع منابع آشنا بشن. ناگفته نمونه که این موارد بایستی کاملا موافق با قوانین کشور باشه.

این پیشنهادی بود که فکر میکنم خیلی خوب باشه.

16 پسندیده

خیلی عالی و کامل توضیح دادین
در زمینه دانلود منابعی که در حال خاک خوردن هستن کاملا با هم همدردیم
من سابقه داره حتی زبان های ژاپنی و اسپانیایی هم دانلود کردم (یکی نیست بگه آخه چرا؟)
در رابطه با استند آپ های لویی باید بگم با توجه به قوانین کشور مناسب گذاشتن انجمن نیس چون یکم الفاظ استفاده شده در اون نامناسبه، بیشتر بهتره خود دوستان درستش کنن تا ما به اشتراک بزاریم در غیر این صورت به فیلتر شدن سایت ختم میشه ولی آموزش کات کردن رو در انجمن برای دوستان میزارم
ولی منابع دیگری میشه پیدا کرد و با دوستان اشتراک گذاشت که وقت شد حتما با دوستان اشتراک میزارم
فکر میکنم ویدیو های داخل یوتیوب یا پادکست ها یا موارد دیگه رو میتونم بزارم
و صد البته خیلی خوبه کتاب هایی که قشنگن رو معرفی کنیم هم خوندن کتاب ترویج پیدا میکنه و هم بحث و گفت و گویی با هم ایجاد می کنیم
پس ایده انتشار کتاب واسه من در اولویت قرار میگیره

11 پسندیده

میشه لطف کنید بیشتر دراین مورد توضیح بدید.
نرم افزاریم که اسم بردید فقط روی کامپیوتر کار می کنه؟

4 پسندیده

بله حتما امشب یه تاپیک میزنم کامل تر درباره ساختن این کلیپ های صوتی توضیح میدم
این نرم افزار برای کامپیوتره ولی فک کنم برای گوشی هم موجود باشه
یه تحقیق میکنم و میگم

5 پسندیده

موضوع اضافه شد
امیدوارم خوب توضیح داده باشم

5 پسندیده

در این تاپیک تعدادی سایت خبری مناسب عنوان شده:

8 پسندیده

این یکی از بازی هایی هست که من به عنوان یک منبع فرعی توصیه میکنم.

بازی مافیا برای سرگرمی و تقویت رایتینگ:

7 پسندیده

سلام آقای کامبیز!من یه سوالی دارم در رابطه به بسته قدرت و داستانهای واقعی .من راستش از بسته قدرت لذت میبرم چون آموزنده ودلچسپ است،همه میدانیم که در اجرای تکنیک سایه واقعی مناسبه.آیا با قدرت میشه گرامر را مثل واقعی یادگرفت یا خیر؟

3 پسندیده

سلام دوسته عزیز
انگلیسی قدرت همونطور که در این تایپک بهش اشاره شده به نسبت داستان واقعی تمرکز گرامرش پایین تره. دلیلشم اینه که انگلیسی قدرت مثله داستان های واقعی تمرکز اصلی روی آموزش انگلیسی نیست.
بیشتر سعی داره به شکل مستقیم و غیر مستقیم انگلیسی یاد بده. واسه همین آموزش گرامر اون به اندازه داستان های واقعی قدرتمند نیست.
ولی این به این مفهوم نیست که گرامر یاد نمیده یا کم یاد میده. اتفاقا اون چیزی که برای مکالمه از گرامر لازم دارید رو میتونید از انگلیسی قدرت بدست بیارید.
اگه هدفتون یادگیری انگلیسی با مجموعه قدرته من بهتون یه پیشنهاد میکنم. شما میتونید این مجموعه رو استفاده کنید و در کنارش برای لذت و تفریح از داستان هایی استفاده کنید که سطحش براتون قابل فهمه
اینجوری هم از امکانات خارقالعاده انگلیسی قدرت نفع می برید و هم با خوندن کتاب هایی که خیلی دوستشون دارید گرامر و لغات بیشتری جذب می کنید.
پس شد Power English + The Power Of Pleasure Reading

18 پسندیده

بله … دیروز یکی از دوستای خوب تالار، تاپیکی با این مضمون ایجاد کرد که برای شما، کدام شاخص تو استفاده از زبانشناس مهم تره؟
که من گفتم، اول از همه اینکه برای من لذت بردن از روند یادگیری مهمه و دوم اینکه توجه خاصی به حفظ زنجیره دارم.
کلاً لذت بردن از فرایند انجام هر کاری، برای موفقیت تو هر کاری از همه چیز مهم تره. مگر نه، اگر به قول شما با انگیزه های وحشتناک و گاهاً پوچ و واهی، به سمت یادگیری هر چیزی بریم، قطعاً دیر یا زود، پا پس می کشیم.

4 پسندیده

آقای ناصری … توضیحات شما هم عالی بود.
بنظرم یوتیوب، کانال های آموزش زبان خوبی از جانب نیتیو سپیکرها داره. ولی چون به قول شما، منابع بسیار زیاد هست، کانال های مشترک شده رو همیشه محدود نگه می دارم.
انتخاب کانال تو یوتیوب، باز هم بستگی به سلیقه افراد داره. مثلاً اینکه کدام نوع از انگلیسی آمریکایی یا بریتانیایی براشون جذاب تره و کلاً با چه مربی زبانی و موضوع و محتوایی بیشتر لذت می برند.

4 پسندیده

سلام حیفم اومد تاپیک بالا نیاد :ok_hand::ok_hand::ok_hand::wink::wink::wink:باتشکر از جناب کشاورز و جناب ناصری گرامی :bouquet::tulip::rose::hibiscus::sunflower::blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::blossom::tulip::rose::hibiscus:

3 پسندیده

سلام ، من تقریبا میشه گفت در سطح A1 هستم تو زبان انگیسی چون نه کلاسی شرکت کردم و نه چیزی ولی خب تعدادی لغات بلدم اونم از زبان توی مدرسه توی دبیرستان هست ، در حد کم یه چیزایی بلدمدبعد الان میخام ببینم از چه داستانایی شروع کنم از کجا و چجوری الان واقعا نمیدونم باید چیکار کنم ولی خب الان فقط یه داستان خوندم این دو سه روز اونم داستان جوجه اردک زشت بوده . لطفاً راهنمایی کنید:no_mouth::cry:

2 پسندیده

این تاپیکها بهتون کمک میکنن
جواب سوالهاتون کامل داده شده :

4 پسندیده