برای حفظ انگیزه و تکرار و تمرین چه کردید؟
سلام
سه تا عامل میتونه موثر باشه:
1- هدف به درستی انتخاب نشده باشه.
همیشه اولین گام برای یادگیری زبان بدون شک تعیین یک یا چند هدف الهام بخشه. وقتی یه زبان آموز بی هدف زبان بخونه مثل این میمونه تو یه بیابون بی آب و علف سراسیمه به اینور و اونور میره.
پس باید دونست که چرا می خواید زبان بخونید؟ اگه می خواید مکالمتون خوب شه دقیقاً در چه حد خوب شه؟ قراره درباره چه موضوعی صحبت کنید؟ تا چه حد دقیقاً می خواید پیش برید؟ و…
وقتی یه هدف و مقصد خوب پیدا کردید اون موقع می تونید رو مسیر و جاده ای که می خواید گام بردارید. پس حتما مقصدتون رو مشخص کنید.
اگه تو پیدا کردن یه هدف خوب مشکل دارید می تونید از این مقالات استفاده کنید:
واقعاً چرا شما انگلیسی یاد می گیرید؟ چرا می خواهید با قدرت انگلیسی صحبت کنید؟ خیلی عجیب است که، خیلی از افراد ایده مبهمی دارند. آنها می دانند که انگلیسی زبان بین المللی است و احساس می کنند که باید یاد بگیرند. در مدارس به آنها گفته می شود که انگلیسی مهم است. بعضی افراد متمرکز بر نمرات در امتحانات هستند. آنها انگلیسی مطالعه می کنند تا نمره بالایی در تافل، توئیک، آیلتس یا سایر امتحانات بگیرند.
![image](upload://z3hOjefmm3iyWaHk2CoDLu4O37e.svg)
این اهداف از کجا می آیند؟ عموماً آنها از سیستم مدارس …
[4]
سلام خدمت دوستان عزیز و زبان آموزان پر انرژی.
امروز با شما هستیم با راهنمایی یکی دیگه از چند زبانه های دنیا. این بار از ایتالیا، لوکا لامپارلو.
ایشون قادرند به ده زبان صحبت کنند و سنشون هم پایینه و مطمئنا در آینده زبان های بیشتری رو اضافه خواهند کرد.
این مطلب ایشون برای زبان آموزا خیلی مفید و حیاتیه. مخصوصا کسائی که قصد دارند تازه شروع کنند.
البته اینم باید در نظر داشته باشید برای برنامه ریزی درست نیاز دارید این عناصر رو در نظر بگیرید.
[1]
این شما و این ده عنصر معرفی شده توسط لوکا:
…
فایل صوتی این مقاله
سلام به همه دوستان.
جواب این سوالا رو دوست دارم از شما بشنوم.
شده کتاب انگلیسی ای باز کنید، خیلی براتون سخت باشه و بگید، چرا من هنوز تو خوندن بعضی کلمات مشکل دارم ؟
یا مکالمه ی انگلیسی میان دو شخص بومی زبان رو گوش می دید و با خودتون می گید من هیچی متوجه نمیشم؟
به اینا میگن frustration یا همون خستگی یا کلافگی یا حالا هر چی که دوست دارید اسمش رو بزارید.
یکی از بزرگترین دشمن های یادگیری انگلیسی همین frustration هستش.
[4]
شما بگید…
…
2- به توانایی هامون ایمان نداشته باشیم.
مام یک زمزمه هایی تو ذهنمون میگره که تو خنگی، تو نمیتونی از پس زبان بربیای، تو توانایی نداری و هزار تا باور محدود دیگه که شما رو از ادامه مسیر باز میداره و مانعتون میشه که پیشنهاد میکنم برای اصلاح باورهاتون حتما مقاله زیر رو بخونید
[mece_800x400]
سلام به همه زبانشناسی های عزیز
امیدوارم ایام به کامتون باشه، امروز میخوایم در مورد باور و نقش اون در یادگیری زبان انگلیسی صحبت کنیم، همه ما می دونیم باور اون تفکراتی هست که بارها و بارها به خورد ذهنمون دادیم و امروز به یک ایمان و باور قلبی تبدیلشون کردیم. منشأ این باورها میتونه تمام خاطراتی باشه که در گذشته برامون اتفاق افتاده، امروز میخوام در مورد باورهای غلط زبان انگلیسی صحبت کنم. باورهایی که در 90 درصد زبان آموزان مشترکه، بیاین چند موردش رو با هم بررسی کنیم:
موقع انگلیسی ص…
3- انتظار بیش از حد از خودمون
یک وقتایی هست ما انتظارات غیرمعقول از خودمون داریم. فرض کنیم یک نفر سطحش مبتدیه و میاد میگه من میخوام تا یکماهه دیگه مکالمه روان داشته باشم. این دقیقا مثل فردی می مونه که هیچی نداره و میخواد یک شبه پولدار بشه. ما باید در نظر بگیریم که یادگیری زبان انگلیسی و بالا بردن سطحمون به عوامل مختلف بستگی داره مثل کیفیت مطالعه، زمانی که در روز براش میزاریم، سطحمون و …
اینجا اگر ما هدف اصلی مون رو به چند هدف فرعی تقسیم کنیم خیلی راحت تر میشه انتظارات خودمون رو برآورده کنیم که مقاله زیر در برنامه ریزی دقیق و هدفمند سازی مطالعه تون کمک میکنه
برنامه ریزی گامی بسیار بلند برای پیشرفت با سرعت نور است. با برنامه ریزی میتوانید پیشرفت خود را ارزیابی کنید، به خود انگیزه داده و از روند یادگیری خود لذت ببرید. در این مقاله شما با شیوه ی درست برنامه ریزی آشنا خواهید شد.
فایل صوتی این مقاله
[12]
برای هر یک از زبان آموزان پیش آمده که گاهی در مسیر یادگیری با ترافیک اهداف و برنامه های مهم زندگی، مواجه می شوند، که باید برای رسیدن به هر یک از آنها سخت تلاش کنند؛ اما با توجه به اینکه برای زبان آموز، استمرار و تعهد در یادگیری زبان …
این لینکها و این درس از دوره انگلیسی قدرت میتونه براتون کمک کننده باشه تو این زمینه
برای یادگیری زبان انگلیسی معمولا انگیزه ی بالایی داریم که یه کارو شروع کنیم ولی بعد یه مدت از اونجایی که به یه مهارت نسبی رسیدیم، جلو رفتن برامون سخت میشه. در این شرایط باید چکار کنیم؟
[3]
فایل صوتی این مقاله
سلام به دوستان عزیز.
این مقاله رو با یه سوال شروع می کنم.
شده تا به حال انگیزتون برای رسیدن به یک هدف، به شدت افت کنه؟
بزارید به یه شکل دیگه این سوال رو بیان کنم. به شروع کارتون نگاه کنید. تمرینای خیلی خوب… با شدت کافی… انگیزه عالی… همه چی رو به…
[2]
فایل صوتی این مقاله
سلامی دوباره.
دیروز درباره این موضوع صحبت کردیم که ممکنه در میانه راه برای رسیدن به یه هدف به مشکل بر بخوریم و انگیزه خودمون رو از دست بدیم.
ممکنه از دست دادن انگیزه یا مشکلاتی دیگه مثل کمبود زمان و اراده کافی مارو وادار به تسلیم شدن کنه و بیخیال انگلیسی بشیم.
تجربه نشون داده وقتی شما کاری رو نیمه کاره رها کنید و بعد از مدتی بهش برگردید، ممکنه برای شروع دوباره به مشکل بر بخورید.
این کار می تونه ورزش، شغل، درس خوندن، یادگیری زب…
[2]
سلام به همه زبان آموزان عزیز.
دیشب پشت کامپیوترم نشسته بودم و خیره به صفحه مانیتورم. تو اینترنت دنبال یه مطلب خوب واسه مقاله امروز. ولی چی؟ اون مطلب چی باید می بود؟
دونه، دونه ایده هارو کنار هم میزاشتم. اول گفتم درباره مهارت شنیداری بنویسم، بعد گفتم شاید درباره واژگان و همینجوری داشتم ایده هارو دونه ، دونه مرور می کردم. حتی از یکی از دوستان کمک خواستم که نظرشو درباره ایده جدید بدونم. ایشون یه سری ایده دادن و اونارو کنار ایده های دیگه مرور می کردم. واقعا چی باید موضوع مقاله امروزم می شد؟
…
با سلام خدمت دوستان عزیز.
[0cover]
بالاخره بعد از حدود سه ماه کار این کتاب تموم شد. هدف این بود که این کتاب با حداکثر راحتی در اختیار کاربران قرار بگیره. برای این موضوع به شکل زیر ارائه شد:
نسخه آنلاین 31 گام برای یادگیری هوشمندانه
نسخه آنلاین 31 گام برای یادگیری زبان
این دومین کتابیه که بعد از کتاب « یاد بگیرید همانند یک بومی زبان، انگلیسی صحبت کنید » ترجمه کردم. خلاصه اگه کمی یا کاستی ای داشت به بزرگواری خودتون ببخشید.
این کتاب کاملا رایگانه و هر گونه استفاده مالی ازش برخلاف نظر ب…
2 پسندیده