خیلی باحال بود.
یاد انیمیشن شگفت انگیزان اون پدر خونواده افتادم.
دستت درد نکنه آقا کامبیز خداقوت
یه پیشنهادی هم داشتم اینه که اصطلاح های علمی و رسمی هم بذارید که مثلا تو کتابا و جاهای رسمی به کار میرن.
باز هم ممنون
تصور کنید یه خارجی بخواد فارسی یاد بگیره. کلمههایی مثل گولاخ و قمپز و اینارو چطوری یاد بگیره؟!
اونوقت ما انتظار داریم انگلیسی رو با این همه اصطلاحات و اسلنگ، چند ماهه یاد بگیریم.
به نظر من با شش ماه فقط میشه به سطحی رسید که بشه پروسهی جدی شنیدار رو شروع، مدیریت و ادامه داد. حالا شاید بعضیا تو معرض زبان باشن این پروسه کمی سرعت بگیره. وگرنه ما دانمارک آشنا داریم الان بعد از سه سال و نیمه هنوز نمیتونه درست و حسابی صحبت کنه، نوشتارش به حد خیلی خوبی نرسیده با اینکه شاگرد نمونهی مدرسهست (البته دانمارک زبان سختیه نسبت به زبانهای اروپایی). ولی در کل پروسهی یادگیری زبان طولانیتر از این حرفاست. طرف تبلیغ میکنه که تضمینی درس میدم آیلتس ۷ به بالا بگیرید. خب کسی که از زبان چیزی نمیدونه چطور تضمین میکنی به این سطح برسه. کاش آگاهی مردم کمی بالا میرفت تو این زمینهها
من پنج سال پیش همین مشکلو داشتم. به نفر که چهار تا زبان بلد بود و انصافا هم تو مکالمه مسلط بود گفت چهارماهه راتون میندازم. بعد نوع درس دادنش جوری بود که میومد یه جمله رو میگفت و ما باید تکرار میکردیم و حتی خوشش میومو که نمینوشتیم. میگفت من کل دیکشنری رو از اول نشستم حفظ کردم. گوبا نابغه بود ولی روش تدریسش اصلا درست نبود و بعد از چهار ماه و چهارصد هزار تومن ناقابل هیچی بار من و دوستان نشد.
این دوره هایی که به اسم یادگیری به روش مادری تبلیغ میکنن چی؟ اونا به درد میخورن؟ البته واقعا قبول دارم که یادگیری زبان زمان زیادی میخواد ولی برای راه افتادن اولیه خوبه؟
شما کافیه یه پیش زمینهای از انگلیسی داشته باشید. مثلا ساختار جمله که اول فاعل میاد (اسامی و ضمایر فاعلی) بعد فعل کمکی اگه باشه، فعل اصلی (فعلهای پرکاربرد رو بلد باشید) بعد مفعول (مفعول میتونه اسم باشه میتونه ضمیر، ضمایر مفعولی رو بلد باشید). کمی لغت بلد باشید. زمانهای اصلی یعنی حال و گذشتهی ساده، حال استمراری، جملات اسنادی یعنی جملات با افعال to be رو بلد باشید. همینا برای شروع دورهی داستانهای کودکانه کافیه. دیگه نیازی به منابع بیشتر ندارید چون اینا باعث میشه هم تمرکزتون رو از دست بدید هم اینکه وسواس پیدا کنید.