سلام میترا جان:rose:
ظهر شما هم بخیر و ایام بکام.
حقیقتا اسمت برازنده شماست.
میترا = فرشته موکل بر مهر و محبت:gift_heart:
قربون قلب مهربونت.
سلام میترا جان:rose:
ظهر شما هم بخیر و ایام بکام.
حقیقتا اسمت برازنده شماست.
میترا = فرشته موکل بر مهر و محبت:gift_heart:
قربون قلب مهربونت.
سلام به روی ماهتون هلن جان مرسی عزیزم
مهر و محبت را از شما دوستان یاد گرفته ام عزیزدلم
خدانکنه خانم تاج سر و نورچشم هستیند فدای داری خانم گل
فدای دل دریاییتون
اسم شما هم بینهایت زیباست وبرازنده ی خودتون هست که با محبتتون من رو شرمنده کردیند عزیزدلم
نه این چه حرفیه.عینه واقعیت رو گفتم.
اتفاقا من دارم از شما یاد میگیرم.
کلا من از ««شما»» و دوستان تو تالار دارم یاد میگیرم و واقعا این تالار جو خیلی خوبی داره و من تا الان چیز بدی ندیدم.
واقعا این تالارو دوست دارم:revolving_hearts:
ارادت خانم شکسته نفسی میکنید فداتبشم
خوبی از خودتون و قلب پرمهرومحبتتون که من رو مثل خودتون میبینید
باهاتون موافقم جو تالار واقعا عالی و امیدوارم بهترین بهره را از اینجا ببرید و در زبان و زندگی موفق باشیند عزیزدلم
ممنون میترا جان برای آرزوهای قشنگتون😊
منم براتون آرزوی بهترینا رو دارم.
به به چی پختی برادر
یک خورده هم برای یه نفر به نظر زیاد میاد😂
اشکمون در اومد.تا نصفشو دیدم.دیگه طاقت نداشتم😂
آخه دلم خواست:
من آشپزیم تعریف از خود نباشه بد نیست. ولی شیرینی پزی هیچی بلد نیستم.
الهی پس واجب شد حتما هر موقع غذا طبخ کردیند اینجا قرار بدهیند منتظر عکسهای دستپختتون هستمااااااااا هرچند دلم آب میشه اما منتظرمیمونم
دستپخت خوب تعریف کردنی هم هست و بهتون تبریک میگم عزیزم چون آشپزی هنر و واقعا هنرمند هستیند نازنییینم
آشپزیم خوب که نیست[quote=“mitra9, post:165, topic:24095, full:true”]
الهی پس واجب شد حتما هر موقع غذا طبخ کردیند اینجا قرار بدهیند منتظر عکسهای دستپختتون هستمااااااااا هرچند دلم آب میشه اما منتظرمیمونم
دستپخت خوب تعریف کردنی هم هست و بهتون تبریک میگم عزیزم چون آشپزی هنر و واقعا هنرمند هستیند نازنییینم
[/quote]
میترا جان آشپزیم خوب نیست.فقط به بدی شیرینی پزیم نیست.آشپزیم اونجوری نیست که قابل تعریف باشه:joy:
چشم سر فرصت عکس هم میفرستم.دیگه مسئولیتش با خودتون😁
ولی اول میخوام روزی چند پست از تاپیک شما رو بخونم.اگرم شد آستین ها رو بالا بدم.
مطمینا خوب هست مسیولیتش هم تمام و کمال بعهده ی خودم عزیزم شما بذار گل دختر لانگران
ممنون از نگاه زیبات عزیزم و ممنون که وقت گرانبهات رو صرف خواندن تاپیک محقر من می کنی نازنیینم
mitra9:gift_heart:mitra9:gift_heart:
ممنونم از راهنماییتون همینجور ادامه بدین عالی بود:clap:t2:
سلاممیترا خانم
من یه سوال داشتم ازتون که ادم باید چجوری به خودش امید و انگیزه بده و اهداف و ارزوهاش رو تصور کنه و با حودش تصور کنه که اون ارزو و هدفی که داره بهش میرسه
ممنون میشم راهنمایی کنید
فاکتورهای شما برای موفقیت چی بوده
سلام دوست گرامی صبح آدینه ی بهاریتان بخیروشادی
والا مربیان تالار مثل جناب کامبیز کشاورز و پروین خانم و عاطفه بیانی(نسیم) وخانم فاطمه دوستی و جناب فرزاد پودینه و خانم نیکنام(ala) و حنانه خانم(afarkhani) بهتر می توانند در این مورد کمکتان بکنند من در زبان هنوز به هیچ چیزی نرسیدم و اونطور که باید و شاید نمیتوانم یاریت بکنم
اما چندتا نکته رو میشه همیشه درنظر گرفت اینکه ایمان داشتن به هدفت و بعد تعهد داشتن و مصمم بودن و برنامه ریزی کردن برای اهدافت.در این مسیر هم باید ۱هدف کلی داشته باشی و در جاده حرکت باید ۱سری اهداف کوچک و ازنظر من چندین ایستگاه با فواصل کوتاه در نظر بگیری تا مسیر برات جذابیت داشته باشه و هرگاه به هرایستگاه رسیدی ۱نگاه به هدف اصلیت بندازی تا این ایستگاه ها باعث نشه هدف اصلی را فراموش بکنی و از مسیر اصلی خارج بشی وبه مسیرهای که طی کردی هم۱نگاه بنداز تا ببینی کدام دستاورد برات مفید بوده و کدام باعث کندی حرکتت شده.و همیشه به خودت و اراده ات ایمان و باور داشته باش و همیشه سعی کن مسیرت رو شاد نگه داری و توکلت اول بخدا باشه و بعد هم از اطرافیانت هیچ انتظاری نداشته باش و انتظارت فقط و فقط به اراده و پشتکار و تلاش و تعهد خودت باشه و بس.
امکانات و اطرافیان وسیله است والا تا وقتی خودت نخواهی هیچ چیزی نمیتواند بهت کمک بکند.
۱سری تاپیک هم بهت معرفی میکنم انشاالله بهت کمک بکند و با دوستان و مربیان دیگه هم حتما مشورت بکن تا راهنماییهای تخصصی تر بگیری دوست گرامی
چگونه ژورنالی برای یادگیری زبان داشته باشیم ؟
امیدوارم مفید واقع شده باشد باآرزوی موفقیت و بهروزی در تمام مراحل زندگی و زبان آموزیتان
مسیرتان همیشه رنگین کمانی و سرشار از لبخند و سلامتی و موفقیت باشد انشاالله
ممنونم از راهنمایی کامل و دقیق و مفید
من جای دیگه ای از تالار این لینک رو دیدم عه اتفاقا همین میتراخانوم خودمون ارائه کرده بودن هیچی دیگه منم معتاد شدم رفت چون ک هر روز بهش سر میزنم .
الان شدم شبیه قبلنای بچه هام و البته بچه های مردم.
نَقلِ قُل بچه اون گوشی رو خاموش کن پاشو برو سر درس و مشقت . ببین چجوری اون گوشی رو ب گوشه جیگرش چسبوندههههههه
یکی منو دعوا کنه اینقدر نیام تو اپ زبانشناس
سلام . من هنوز همه مطالب این قسمت رو نخوندم اما از یکسری دستورات این دوستان استفاده کردم و راضی بودم خدا هم راضی باشه دیگه از آقا و خانوم فاکتور میگیرم ولی همشون گل اند .
در یوتیوب:
جواد جوادی (کباب خوراش) (البته بیاد سالهای دور ک ارزونی بود
) اینستا هم داره
پروانه جوادی مخصوصا برای تازه کارا
سایت شف طیبه با نام کارگاه آشپزسازی ( هر مدلی میخوای استاد دستش تو کاره . اگه اشتباه نکنم دو تا کتابم از مسابقه نایجلا برنده شده . آخر پشتکاره )
یوتیوب کمی از دستورات رو داره اینستا هم داره
sp-baking سایت و تلگرام و اینستای بهاره وحید یعنی هر چی از الفبای قنادی بلد نیستی و بعد رسپی ها _ خوشگل و مامان برات توضیح داده .
دوستای قشنگم چون مدتیه ک یوتیوب از من فاصله گرفته الان بقیه اسامی یادم نیست . ولی نگران نشید سیو دارمشون
سلام
منظورم کانال های انگلیسی زبان بود که بتونیم توی اپ قرارشون بدیم
البته بابت همینا هم ممنون
آه بله . اینا هم برای علاقمندان خیلی قابل استفادن .