Cookery and pastry art آموزش هنر آشپزی و شیرینی پزی به انگلیسی 💮

سلام دوست گرامی :rose::hibiscus::sunflower::sunflower::blossom::tulip::cherry_blossom::cherry_blossom::bouquet::rosette:صبح آدینه ی بهاریتان بخیروشادی :rose::hibiscus::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::tulip::cherry_blossom::cherry_blossom:
والا مربیان تالار مثل جناب کامبیز کشاورز و پروین خانم و عاطفه بیانی(نسیم) وخانم فاطمه دوستی و جناب فرزاد پودینه و خانم نیکنام(ala) و حنانه خانم(afarkhani) بهتر می توانند در این مورد کمکتان بکنند من در زبان هنوز به هیچ چیزی نرسیدم و اونطور که باید و شاید نمیتوانم یاریت بکنم :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:
اما چندتا نکته رو میشه همیشه درنظر گرفت اینکه ایمان داشتن به هدفت و بعد تعهد داشتن و مصمم بودن و برنامه ریزی کردن برای اهدافت.در این مسیر هم باید ۱هدف کلی داشته باشی و در جاده حرکت باید ۱سری اهداف کوچک و ازنظر من چندین ایستگاه با فواصل کوتاه در نظر بگیری تا مسیر برات جذابیت داشته باشه و هرگاه به هرایستگاه رسیدی ۱نگاه به هدف اصلیت بندازی تا این ایستگاه ها باعث نشه هدف اصلی را فراموش بکنی و از مسیر اصلی خارج بشی وبه مسیرهای که طی کردی هم‌۱نگاه بنداز تا ببینی کدام دستاورد برات مفید بوده و کدام باعث کندی حرکتت شده.و همیشه به خودت و اراده ات ایمان و باور داشته باش و همیشه سعی کن مسیرت رو شاد نگه داری و توکلت اول بخدا باشه و بعد هم از اطرافیانت هیچ انتظاری نداشته باش و انتظارت فقط و فقط به اراده و پشتکار و تلاش و تعهد خودت باشه و بس.
امکانات و اطرافیان وسیله است والا تا وقتی خودت نخواهی هیچ چیزی نمیتواند بهت کمک بکند.
۱سری تاپیک هم بهت معرفی میکنم انشاالله بهت کمک بکند و با دوستان و مربیان دیگه هم حتما مشورت بکن تا راهنماییهای تخصصی تر بگیری دوست گرامی :rose::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::cherry_blossom::bouquet::rosette::rose::hibiscus::hibiscus::sunflower:

چگونه ژورنالی برای یادگیری زبان داشته باشیم ؟

امیدوارم مفید واقع شده باشد :rose::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::cherry_blossom::bouquet::rosette:باآرزوی موفقیت و بهروزی در تمام مراحل زندگی و زبان آموزیتان :ok_hand::ok_hand::ok_hand::pray::pray::pray::rose::rose::hibiscus::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::tulip::cherry_blossom::bouquet::bouquet::rosette::white_flower:مسیرتان همیشه رنگین کمانی و سرشار از لبخند و سلامتی و موفقیت باشد انشاالله :rose::hibiscus::hibiscus::sunflower::blossom::tulip::cherry_blossom::cherry_blossom::rosette::rosette:

5 پسندیده